- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
- Konu Sahibi Sarmasikasyam
-
Bu arada dun prediktor yaptim yine birkac saat sonra bole bir cizgi cikti
ay artık yemin edicem walla var diye :) ama var yaniHakkınızda hayırlısı olsun öncelikle. Çizgi göremiyorum ben ama emin olmak için test yaptırın kesinlikle. İlaç almayın ağrılar için
Çizgiyi görüyorum bende. Predictor ve clearblue da kuruma çizgisi olmaz.Bu arada dun prediktor yaptim yine birkac saat sonra bole bir cizgi cikti
Maalesef bu sabah adet oldumÇizgiyi görüyorum bende. Predictor ve clearblue da kuruma çizgisi olmaz.
kan testi yaptırırsınız zaten. Sonucunu yazarsanız sevinirim. Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı be canımMaalesef bu sabah adet oldum
bende 21. günde felan oldum ama sanırım hamile olmadığımı kabul edince adetim geldiHayırlısı be canımBen hala olmadım. Bugün 19. gün oldu. Yoksa da bişey olayım adet de rahatlayım. Böyle sürekli aklımda
Umut dünyası canım benim. İnsan umudu olmadan yaşayamaz. Akışına bırakmalı. Bende yarın öbür gün adet olurum. Senin yaşını bilmiyorum ama ben 38 yaşındayım. Ufacık stres sıkıntı yumurtlamayı engelleyebiliyor. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada ilk ultrasona 12 haftalıkken giriyorsun. Öncesinde seni hamile bile saymıyorlar. Herşey olabilir gözüyle bakıyorlar. Allah hayırlı zamanda sana bebeğini vericek.bende 21. günde felan oldum ama sanırım hamile olmadığımı kabul edince adetim geldi
Acildeki doktor sabah ultrasona çağırdı çok ergin olduğumu çok odaklandığımı rahatlamam gerektiğini söyledi ve o gece kanamam oldu ama ne yalan sölim çok rahatladım 2 ayın üstüne allah sağlıkla nasip etsin herşeyden önce hamile olanlarda gerçekten adeti geçtiği gibi belli oluyor bende kanka çıkmamasına rağmen kandırdım kendimi çıkıcak çıkıcak diye
bende 32 yaşındayım 3 yıllıkta evliyim bakalım allah ne zaman nasip edicek bekliyoruz .Umut dünyası canım benim. İnsan umudu olmadan yaşayamaz. Akışına bırakmalı. Bende yarın öbür gün adet olurum. Senin yaşını bilmiyorum ama ben 38 yaşındayım. Ufacık stres sıkıntı yumurtlamayı engelleyebiliyor. Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada ilk ultrasona 12 haftalıkken giriyorsun. Öncesinde seni hamile bile saymıyorlar. Herşey olabilir gözüyle bakıyorlar. Allah hayırlı zamanda sana bebeğini vericek.
Canım belki karşılıklı stres yapıyorsunuz. Sabah deneyin. Her ikinizinde vücudu dinlenmiş oluyor. Daha küçüksün. Olur çocuk keyfinize bakın. Olmadı tüp bebek yaparsın nedir yani... mutlu ol!bende 32 yaşındayım 3 yıllıkta evliyim bakalım allah ne zaman nasip edicek bekliyoruz .
Bu ay umurtlama testi felanda alıp bir bakıcam yumurtluyomuyum acaba felan diye kısmet artık bakalım
Kan verin var gibiVar mı yok mu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim ?
Keşke imkan olsa canımKan verin var gibi
Kaç gün geciktin canım?Var mı yok mu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim ?
1 hafta canımKaç gün geciktin canım?
3 gün sonra tekrarla bence koyu kırmızı olmalı1 hafta canım
1 hafta canım
1 hafta canım
ben goremedim ama varsada 1 haftalik gecikmeye cok fazla silik degilmiVar mı yok mu bilemedim yardımcı olursanız sevinirim ?
Malesef yokNaptn canım merak ettim sonucunu? Bence sende var hamilelik
Hayırlı olsun izninizle bişey sorcam kendiliğinden mi? Tüpbebekle mi? Hamile kaldınız acabaAmin istiyen herkese gönlüne göre versin inşallah.umarim kesemde doludur
Tüp bebek tedavisiHayırlı olsun izninizle bişey sorcam kendiliğinden mi? Tüpbebekle mi? Hamile kaldınız acaba
Tesekkurederim inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider nerde istiyen varsaTüp bebek tedavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?