Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı inşallah sağolun cevap için:)Testi sabah tekrarlamak belki içinizi rahatlatır :) ben de gördüm
Aslında regl günüm geçti ancak genelde düzensiz oldugu için belli olmaz diyorum. Elimde bir de kaset test var Çarşamba günü tekrarlayacağım adet olmazsam:)Regl gününde kaset test yapmayı deneyebilirsiniz bu arada :) erken gebelikler yanıltıcı olabiliyor.
Ben de görüyorum ama predictor early marka test net negatif çıktı :)Ben hayalet bir çizgi görüyorum umarım hamişsindir![]()
Aynı dertten müzdaribiz düzensizlik var bende de :) umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza :)Aslında regl günüm geçti ancak genelde düzensiz oldugu için belli olmaz diyorum. Elimde bir de kaset test var Çarşamba günü tekrarlayacağım adet olmazsam:)
İnşallah hayırlısı olur siz de mutlu haberi bir an önce alırsınız :)Aynı dertten müzdaribiz düzensizlik var bende de :) umarım sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza :)
Bence çizgi var:) inşallah hamilesinizdirKuruma çizgisi mi değil mi bilmiyorum![]()
Yeni oluşuyor gibiKuruma çizgisi mi değil mi bilmiyorum![]()
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsinBence çizgi var:) inşallah hamilesinizdir
İnşallah yaaa adet e 2gun kaldı fakat hemençıkmadı 20 25 dakika sonra fark ettimYeni oluşuyor gibi
Kan verdiniz mi?İnşallah yaaa adet e 2gun kaldı fakat hemençıkmadı 20 25 dakika sonra fark ettim![]()
Hayır testi akşam saatlerinde yaptımKan verdiniz mi?
Cok fazla test yapmış biriyimdir maalesefKuruma çizgisi mi değil mi bilmiyorum![]()