Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok fazla test yapmış biriyimdir maalesef 😞 kuruma çizgisi böyle olmuyor.🙈 Bebis olabilir bence.Ama tabii şu da var testi yaptiktan sonra baktiniz mi?Yoksa kenara mi bıraktınız.
Yaptıktan 5 dakika sonra gölge gibi vardı önce 2. Çizgiyi görmek istediğim için psikolojik sandım bıraktım 20 dakika sonra tekrar baktığımda belirmisti ve bu şekilde oldu 😐

Cok fazla test yapmış biriyimdir maalesef 😞 kuruma çizgisi böyle olmuyor.🙈 Bebis olabilir bence.Ama tabii şu da var testi yaptiktan sonra baktiniz mi?Yoksa kenara mi bıraktınız.
Birde alt karın ağrısı var ara sıra gelip gidiyor adet ağrısı gibi sağ kasık veya sol diyemiyorum tam alt karın ağrısı adet in ilk gün verdiği hafif sancı şeklinde 😑

Canım bende 2 gündür 3 testte silik çizgi gördüm ama benimki seninkindende silikti 😂 bugün kan testi yaptirdim ve hamileymişim sende mi baktirsann

Ay bence de baktirmali,benim adetime 13 gün kaldi cok silik çizgi çıkıyor ama olmadığına eminim baktirmiyorum bile 😞 (bir kere kimyasal gebelik gecirdim adetime 10 gun varken çıkmıştı o yüzden umutlanamiyorum)

Canım bende 2 gündür 3 testte silik çizgi gördüm ama benimki seninkindende silikti 😂 bugün kan testi yaptirdim ve hamileymişim sende mi baktirsann
Ay bence de baktirmali,benim adetime 13 gün kaldi cok silik çizgi çıkıyor ama olmadığına eminim baktirmiyorum bile 😞 (bir kere kimyasal gebelik gecirdim adetime 10 gun varken çıkmıştı o yüzden umutlanamiyorum)
Benim de daha önce kimyasal gebeliğim var o zaman net çıkmıştı. O yüzden çok emin olmadan kan testi işine girip umutlanasım yok:)

Kızlar Bat tarihim 4 Kasım. Klasik kaset test yaptım.Sizce gebelik olabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-11-01 at 12.54.04.webp
    WhatsApp Image 2021-11-01 at 12.54.04.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba kızlar bnde bugün test yaptım silik cıktı daha 5 gün var adetime sizce varmı

Eklentiler

• IMG_20211104_123005.webp
    IMG_20211104_123005.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar benim adetime 5 gün vardı ve testte silik çıktı. Pozitif mi 😍

Eklentiler

• IMG_20211109_141934.webp
    IMG_20211109_141934.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kızlar bnde bugün test yaptım silik cıktı daha 5 gün var adetime sizce varmı
Tekrar et bence canım. Benim de adetime 5 gün kala yaptım ve böyle çıktı. Önce silik belirdi 2 dkda. 10 dk içinde de böyle oldu . İnşallah vardır 😍

Eklentiler

• IMG_20211109_142600.webp
    IMG_20211109_142600.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 45
Tekrar et bence canım. Benim de adetime 5 gün kala yaptım ve böyle çıktı. Önce silik belirdi 2 dkda. 10 dk içinde de böyle oldu . İnşallah vardır 😍
Canım varmıs ama beta 13 cıktı sonra 10 oldu doktorum tekrarla dedi kimyasal gebelik olablr 😓

Back
X