- 23 Ocak 2022
- 13
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kapodokyali38
-
Ben de gördüm golge olarak. Kan verin en iyisi.ev
Evet ben tam görebiliyorum amaa ftografta tam belli olmuyorKizzlar hayırlı sabahlar adetime. İki gün var midemm biraz kötü kasiiklarim sanki olacak gibi ağrıyor. benn dün akşam test yaptım ışıkta görünecek kadar silikti.bugun sabah ilk idrarimla yptim beş dakikadan sonra çıktı hamilemiyim acaba en soon tekk attığım sabah ilk idraarla yaptigim
İnsBen de gördüm golge olarak. Kan verin en iyisi.
Hayirlisi. İnsVar gibi kan verin
İns teşekürler ederim yarın kan testi vercem ins uzulmemgörünüyor silik cizgi hayırlı olsun
Bnde acaba. Hayall mi ki gorrduum dediim gozum şasi oldu bakmaktanBende gordum daha yni kan verin
Siz daha net gorursunuz fotografta o kadar belli olmaz amaBnde acaba. Hayall mi ki gorrduum dediim gozum şasi oldu bakmaktan
Evet canim silik görünüyor. Testin varsa yarın sabah tekrar yap kan verKizzlar hayırlı sabahlar adetime. İki gün var midemm biraz kötü kasiiklarim sanki olacak gibi ağrıyor. benn dün akşam test yaptım ışıkta görünecek kadar silikti.bugun sabah ilk idrarimla yptim beş dakikadan sonra çıktı hamilemiyim acaba en soon tekk attığım sabah ilk idraarla yaptigim
Yarin sağlık ocağında sabah kan verecegim canimEvet canim silik görünüyor. Testin varsa yarın sabah tekrar yap kan ver
Güzel haberlerle gel inşallah canımYarin sağlık ocağında sabah kan verecegim canim
Kan vermiş miydin canımKizzlar regl oldum kırmızı leke geldi başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?