Canı bazen testlerde sorun olabiliyor kaybolan çizgi kaset testte başıma gelmişti bana da çok saçma gelmişti ama burda çizgi gayet belli bana gelecek olursam da ben bu gebeliğimi adete 5 gün kala ve 4 gün kala silik çizgilerle öğrendim. Kayıpların var dualarını eksik etme bizden Prensesimiz sağlıkla gelsin inşallah
İyi geceler kızlarr
Yumurtlamadan beri çok yoğun kasık ağrım var regle 8 gün kaldı doktora gitsem mi diye düşündüm ağrı o derece rahatsız etti neyseki bi test yapayım dedim öylesine yaptım fotograftaki gibi çok net bi çizgi var. Emin olmak için 2 kere tekrarladım negatif çıktı sadece C çizgisi var, bu silik çıkan ilk testim sonradan komple yok oldu bu şekilde önce silik çıkıp sonra kaybolması çok saçma değil mi ? Yarın ilk idrarla tekrardan yapacağım ve böyle 8-9 gün kala erken gebelik testiyle öğrenenleriniz oldu mu acaba ? Yoksa test mi bozuktu aklımda deli sorularr
Bende 3 gün once erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugünde kaset test yaptım baya belli silik çizgi oldu insallah 1 hafta daha bekleyip kan testine gideceğim şunuda söyleyeyim, 1 hafta önce de 2 kere test yaptım yoktu içini açtım 2 sininde içinde 2. Cizgi vardı biraz daha bekle 10 gün kadar sabret aynı ağrı bende de oldu birde normalde akıntım olmaz ama bu aralar oluyor Rabbım kucağını boş bırakmasın