Silik cizgi

Papatyamm42

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
23
13
3
30
Bayanlar selamun aleykum testime bakabilir misiniz acaba. 3 gun bi lekenlenme yasadim . 3.gunun sonunda bitti. Bittigi gunun ertesi sabah test yaptim acaba bakabilir misiniz. Yoksa tekrar adetim gecikirse mi tekrarlayayim yanit verebilirseniz cok sevinirim 💕
IMG_20220711_230536.webp

Bayanlar selamun aleykum testime bakabilir misiniz acaba. 3 gun bi lekenlenme yasadim . 3.gunun sonunda bitti. Bittigi gunun ertesi sabah test yaptim acaba bakabilir misiniz. Yoksa tekrar adetim gecikirse mi tekrarlayayim yanit verebilirseniz cok sevinirim 💕Eki Görüntüle 3096790
Hafif bir gölge var sanki bence erken gebelik testi ile deneyin sabah ilk idrarla

Bayanlar selamun aleykum testime bakabilir misiniz acaba. 3 gun bi lekenlenme yasadim . 3.gunun sonunda bitti. Bittigi gunun ertesi sabah test yaptim acaba bakabilir misiniz. Yoksa tekrar adetim gecikirse mi tekrarlayayim yanit verebilirseniz cok sevinirim 💕Eki Görüntüle 3096790
Ben de sabah bu şekilde görüp erken test aldım, orada net çıktı. Ama bende lekelenme olmamıştı hiç. Allah gönlünüze göre versin ❤️

Daha sonra pozitifi gordunuz mu acaba ben 3 gun lekelenme gordum sadece peceteye sildigimde yerlesme oldugunu dusundugum icin yapmistim lekelenmenin ardindaki ilk sabah adetime 1 hafta var daha

Daha sonra pozitifi gordunuz mu acaba ben 3 gun lekelenme gordum sadece peceteye sildigimde yerlesme oldugunu dusundugum icin yapmistim lekelenmenin ardindaki ilk sabah adetime 1 hafta var daha
Ertesi gün artımed erken gebelik ve normal kaset test aldım silik pembe çıktı

Aleyküm veselam. Özel olmazsa lekelenmeniz nasıl oldu acaba? Şuan bende yaşıyorum ama emin olamadım

3 gin boyunca ic camasirima bile degmedi sadece pecetey sildigimde kahverengimsi pembensi nokta nokta seklinde 3 gun icinde bitti. 4.cu gun sabah yapmistim bu testi

3 gin boyunca ic camasirima bile degmedi sadece pecetey sildigimde kahverengimsi pembensi nokta nokta seklinde 3 gun icinde bitti. 4.cu gun sabah yapmistim bu testi
Anladım benimki o zaman başka bir akıntı
Çok teşekkür ederim

Köyde oturdugum icin hemen test alma imkanim olmuyor o yuzden ilk firsatta erken gebelik testi alirsam yapacagim

Selamun aleykum bayanlar bugun sabah erken gebelik testi yaptim negatif 🙈 demekki lekelenme baska biseyden kaynakli bilgilendirmek istedim daha adetime var bekleyecem bakalm 🥰

Back
X