Silik cizgi

Papatyamm42

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
23
13
3
30
Bayanlar selamun aleykum testime bakabilir misiniz acaba. 3 gun bi lekenlenme yasadim . 3.gunun sonunda bitti. Bittigi gunun ertesi sabah test yaptim acaba bakabilir misiniz. Yoksa tekrar adetim gecikirse mi tekrarlayayim yanit verebilirseniz cok sevinirim

Hafif bir gölge var sanki bence erken gebelik testi ile deneyin sabah ilk idrarla

Ben de sabah bu şekilde görüp erken test aldım, orada net çıktı. Ama bende lekelenme olmamıştı hiç. Allah gönlünüze göre versin

Daha sonra pozitifi gordunuz mu acaba ben 3 gun lekelenme gordum sadece peceteye sildigimde yerlesme oldugunu dusundugum icin yapmistim lekelenmenin ardindaki ilk sabah adetime 1 hafta var daha

Daha sonra pozitifi gordunuz mu acaba ben 3 gun lekelenme gordum sadece peceteye sildigimde yerlesme oldugunu dusundugum icin yapmistim lekelenmenin ardindaki ilk sabah adetime 1 hafta var daha
Ertesi gün artımed erken gebelik ve normal kaset test aldım silik pembe çıktı

Aleyküm veselam. Özel olmazsa lekelenmeniz nasıl oldu acaba? Şuan bende yaşıyorum ama emin olamadım

3 gin boyunca ic camasirima bile degmedi sadece pecetey sildigimde kahverengimsi pembensi nokta nokta seklinde 3 gun icinde bitti. 4.cu gun sabah yapmistim bu testi

3 gin boyunca ic camasirima bile degmedi sadece pecetey sildigimde kahverengimsi pembensi nokta nokta seklinde 3 gun icinde bitti. 4.cu gun sabah yapmistim bu testi
Anladım benimki o zaman başka bir akıntı
Çok teşekkür ederim

Köyde oturdugum icin hemen test alma imkanim olmuyor o yuzden ilk firsatta erken gebelik testi alirsam yapacagim

Selamun aleykum bayanlar bugun sabah erken gebelik testi yaptim negatif demekki lekelenme baska biseyden kaynakli bilgilendirmek istedim daha adetime var bekleyecem bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…