- 12 Temmuz 2022
- 23
- 13
- 3
- 30
- Konu Sahibi Papatyamm42
-
Hafif bir gölge var sanki bence erken gebelik testi ile deneyin sabah ilk idrarlaBayanlar selamun aleykum testime bakabilir misiniz acaba. 3 gun bi lekenlenme yasadim . 3.gunun sonunda bitti. Bittigi gunun ertesi sabah test yaptim acaba bakabilir misiniz. Yoksa tekrar adetim gecikirse mi tekrarlayayim yanit verebilirseniz cok sevinirimEki Görüntüle 3096790
Ben de sabah bu şekilde görüp erken test aldım, orada net çıktı. Ama bende lekelenme olmamıştı hiç. Allah gönlünüze göre versinBayanlar selamun aleykum testime bakabilir misiniz acaba. 3 gun bi lekenlenme yasadim . 3.gunun sonunda bitti. Bittigi gunun ertesi sabah test yaptim acaba bakabilir misiniz. Yoksa tekrar adetim gecikirse mi tekrarlayayim yanit verebilirseniz cok sevinirimEki Görüntüle 3096790
Benim erken gebelik testim aynı böyle çıkmıştı 4 gün kalaTesekkr ederim yanitiniz icin adetime 1 hafta var oyleyse gecikince tekrarlayayim
Ertesi gün artımed erken gebelik ve normal kaset test aldım silik pembe çıktıDaha sonra pozitifi gordunuz mu acaba ben 3 gun lekelenme gordum sadece peceteye sildigimde yerlesme oldugunu dusundugum icin yapmistim lekelenmenin ardindaki ilk sabah adetime 1 hafta var daha
Heyecanla bekliyorum canım benimTesekkr ederim bende tekrar test yaptigim zaman sonucu bildiririm
Aleyküm veselam. Özel olmazsa lekelenmeniz nasıl oldu acaba? Şuan bende yaşıyorum ama emin olamadımBayanlar selamun aleykum testime bakabilir misiniz acaba. 3 gun bi lekenlenme yasadim . 3.gunun sonunda bitti. Bittigi gunun ertesi sabah test yaptim acaba bakabilir misiniz. Yoksa tekrar adetim gecikirse mi tekrarlayayim yanit verebilirseniz cok sevinirimEki Görüntüle 3096790
Anladım benimki o zaman başka bir akıntı3 gin boyunca ic camasirima bile degmedi sadece pecetey sildigimde kahverengimsi pembensi nokta nokta seklinde 3 gun icinde bitti. 4.cu gun sabah yapmistim bu testi
Kaç gününüz var acabaBnde emin deegilim sadece suphelendigim icin yapmistim yine adetimin gecmesini bekleyecegim
Anladım çok teşekkür ederim1 hafta falan yaklasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?