Silik çizgi

brulit

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
286
237
18
Kızlar birkaç gün önce yazmıştım belirtilerimi ve dün regl olma günümdi olmadım, az önce yani saat 3 gibi test yaptım böyle çıktı. Sizce o çizgiye silik çizgi diyebilir miyiz

Eklentiler

• 20221125_151730.webp
    20221125_151730.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 280
  • 20221125_151623.webp
    20221125_151623.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 274
Kızlar birkaç gün önce yazmıştım belirtilerimi ve dün regl olma günümdi olmadım, az önce yani saat 3 gibi test yaptım böyle çıktı. Sizce o çizgiye silik çizgi diyebilir miyiz
kaç dakika sonra bu şekilde oldu?

Kesinlikle diyebiliriz benim ilk hamileliğimde de böyleydi silik çıktı acile gidip kan verin mutlaka şimdiden hayırlı olsun 🙏

Bariz var gözüküyor benimde böyle gibiydi maalesef düşük le sonuçlandı kanamaniz olmadığı sürece bir kaç gün daha beklemenizi ve kan vermenizi tavsiye ederim 😉

Kesinlikle diyebiliriz benim ilk hamileliğimde de böyleydi silik çıktı acile gidip kan verin mutlaka şimdiden hayırlı olsun 🙏
Yaa gerçekten mi 🥰 ben de daha net bir çizgi yok kanda da bir şey çıkmaz diye düşünmüştüm

Bariz var gözüküyor benimde böyle gibiydi maalesef düşük le sonuçlandı kanamaniz olmadığı sürece bir kaç gün daha beklemenizi ve kan vermenizi tavsiye ederim 😉
Çok geçmiş olsun🌸 teşekkür ederim hafta içi bir gün vereyim öyleyse acele etmeyeyim kan için

Sanırım 3 dk filan geçmişti en fazla 5tir
o zaman bence var. :) Bende bu şekildeyken öğrenmiştim ama beta 30'du. Tahminim daha çok küçük. Bence kan testi verip, sonrasında nasıl ilerleyeceğiniz konusunda bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim.

o zaman bence var. :) Bende bu şekildeyken öğrenmiştim ama beta 30'du. Tahminim daha çok küçük. Bence kan testi verip, sonrasında nasıl ilerleyeceğiniz konusunda bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim.
Dönüşünüz için teşekkür ederim, kan için en erken pazartesiyi bekleyeceğim muhtemelen bakalım nasip 🥰

Çok geçmiş olsun🌸 teşekkür ederim hafta içi bir gün vereyim öyleyse acele etmeyeyim kan için
Kanamaniz olmadığı sürece acele etmeyin çünkü sürekli beta degerinize bakacqklar iki günde bir şuan düşüktür değer muhtemelen en azından pazartesi ye kadar bekleyin tebrik ederim 🤗

Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221204_073725.webp
    IMG_20221204_073725.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 207
Evet gebesiniz .. gözünüz aydın

Ne yaptınız acaba pozitifi gördünüz mü? teste göre gebesiniz. Gelirseniz ağustos anneleri grubuna bekleriz

Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz

Back
X