Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç dakika sonra bu şekilde oldu?Kızlar birkaç gün önce yazmıştım belirtilerimi ve dün regl olma günümdi olmadım, az önce yani saat 3 gibi test yaptım böyle çıktı. Sizce o çizgiye silik çizgi diyebilir miyiz
Kesinlikle diyebiliriz benim ilk hamileliğimde de böyleydi silik çıktı acile gidip kan verin mutlaka şimdiden hayırlı olsunKızlar birkaç gün önce yazmıştım belirtilerimi ve dün regl olma günümdi olmadım, az önce yani saat 3 gibi test yaptım böyle çıktı. Sizce o çizgiye silik çizgi diyebilir miyiz
Sanırım 3 dk filan geçmişti en fazla 5tirkaç dakika sonra bu şekilde oldu?
Bariz var gözüküyor benimde böyle gibiydi maalesef düşük le sonuçlandı kanamaniz olmadığı sürece bir kaç gün daha beklemenizi ve kan vermenizi tavsiye ederimKızlar birkaç gün önce yazmıştım belirtilerimi ve dün regl olma günümdi olmadım, az önce yani saat 3 gibi test yaptım böyle çıktı. Sizce o çizgiye silik çizgi diyebilir miyiz
Yaa gerçekten miKesinlikle diyebiliriz benim ilk hamileliğimde de böyleydi silik çıktı acile gidip kan verin mutlaka şimdiden hayırlı olsun![]()
Çok geçmiş olsunBariz var gözüküyor benimde böyle gibiydi maalesef düşük le sonuçlandı kanamaniz olmadığı sürece bir kaç gün daha beklemenizi ve kan vermenizi tavsiye ederim![]()
o zaman bence var. :) Bende bu şekildeyken öğrenmiştim ama beta 30'du. Tahminim daha çok küçük. Bence kan testi verip, sonrasında nasıl ilerleyeceğiniz konusunda bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim.Sanırım 3 dk filan geçmişti en fazla 5tir
Dönüşünüz için teşekkür ederim, kan için en erken pazartesiyi bekleyeceğim muhtemelen bakalım nasipo zaman bence var. :) Bende bu şekildeyken öğrenmiştim ama beta 30'du. Tahminim daha çok küçük. Bence kan testi verip, sonrasında nasıl ilerleyeceğiniz konusunda bir doktorla görüşmenizi tavsiye ederim.
hakkınızda hayırlısı olsun. :)Dönüşünüz için teşekkür ederim, kan için en erken pazartesiyi bekleyeceğim muhtemelen bakalım nasip![]()
Kanamaniz olmadığı sürece acele etmeyin çünkü sürekli beta degerinize bakacqklar iki günde bir şuan düşüktür değer muhtemelen en azından pazartesi ye kadar bekleyin tebrik ederimÇok geçmiş olsunteşekkür ederim hafta içi bir gün vereyim öyleyse acele etmeyeyim kan için
Sonucunuz ne oldu?Dönüşünüz için teşekkür ederim, kan için en erken pazartesiyi bekleyeceğim muhtemelen bakalım nasip![]()
Dün akşam iş çıkışı kan verdim beta hcg 1768 çıktı henüz doktor görmedi amaSonucunuz ne oldu?
Hamilesiniz tebriklerKızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz
Evet gebesiniz .. gözünüz aydınKızlar birkaç gün önce yazmıştım belirtilerimi ve dün regl olma günümdi olmadım, az önce yani saat 3 gibi test yaptım böyle çıktı. Sizce o çizgiye silik çizgi diyebilir miyiz
Kızlar ben adetim gecikmeden önce test yapmıştım çok silik çıkmıştı aradan altı gün sonra fln tekrardan test yaptım sonucu bu şekilde çıktı ama anlamadım yardımcı olur musunuz