Silik çizgi

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
28
Merhaba bugün adet ten bı gün önceki günüm ve belirtilerimden şüphelenip test yaptım hayalet çizgi gibi çizgi çıktı adet oldum sandım ama kahverengi lekelenme oldu lütfen sizde bakarmisiniz? Varmı bu arada ilk idrarla yapmadım gün içinde yaptım.

Eklentiler

• IMG_20230914_143350.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 179
Yerleşme kanamasida ola bilir 3 4gun bekle yeniden test yap genelde adet gecikince testde cikiyor

Adet oldum arkadaşlar çok teşekkür ederim.yine testlerin azizliği ama hiç üzülmedim çünkü çocuklarım var yeni çocuğa hazirmiyim bilmiyorum şuan için

Ben pek göremedim.
İlk idrarla tekrar yapın bence.

Hayır tabikide sadece silik çizgi varmı yokmu diye açtığım bir konuda sence yetmezmi gibi saçma bir yorum görünce tepki verdim o kadar

g
anladim cnm burda konuyu sacma sapan yerlere ceviren oluyo tabi 5 cocuk diyince bnde sasirdim ama isteyende oluyo tabi buyutebimek yetistirmek cok onemli

anladim cnm burda konuyu sacma sapan yerlere ceviren oluyo tabi 5 cocuk diyince bnde sasirdim ama isteyende oluyo tabi buyutebimek yetistirmek cok onemli
Tabikide canım vala benim iki tane spiral var normalde ama acebami dedim.sorsan istiyormuyum hayır Çünkü bu çocuklarımı hayırlısıyla buyuteyim bunlarin okulu anasınıfı bir sürü şeyleri var onları en güzel sekilde yapayım inşallah gerisi önemli değil

benimde olmadi henuz bende hep 2 cocuk istimisimdir nasip bklm ugrasiyoz ama olmadi suan rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Tabikide canım vala benim iki tane spiral var normalde ama acebami dedim.sorsan istiyormuyum hayır Çünkü bu çocuklarımı hayırlısıyla buyuteyim bunlarin okulu anasınıfı bir sürü şeyleri var onları en güzel sekilde yapayım inşallah gerisi önemli
benimde olmadi henuz bende hep 2 cocuk istimisimdir nasip bklm ugrasiyoz ama olmadi suan rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Allah yardımcın olsun canım kucağını boş bırakmasın tedavi veya bı doktora gorundun mü

gorundum cnm normal hersey bklm nasip bi sorun cikmadi ikimizdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…