- 1 Mayıs 2020
- 923
- 867
- 53
- 28
- Konu Sahibi Hayalim2121
-
Yerleşme kanamasida ola bilir 3 4gun bekle yeniden test yap genelde adet gecikince testde cikiyorMerhaba bugün adet ten bı gün önceki günüm ve belirtilerimden şüphelenip test yaptım hayalet çizgi gibi çizgi çıktı adet oldum sandım ama kahverengi lekelenme oldu lütfen sizde bakarmisiniz? Varmı bu arada ilk idrarla yapmadım gün içinde yaptım.
SEnce 2 tane yetmez mi ?Adet oldum arkadaşlar çok teşekkür ederim.yine testlerin azizliğiama hiç üzülmedim çünkü çocuklarım var yeni çocuğa hazirmiyim bilmiyorum şuan için
Yok yetmez beş tane istiyorumSEnce 2 tane yetmez mi ?
ciddenmi 5 cocuk istiyosunuzYok yetmez beş tane istiyorum
gciddenmi 5 cocuk istiyosunuz
Ben pek göremedim.Merhaba bugün adet ten bı gün önceki günüm ve belirtilerimden şüphelenip test yaptım hayalet çizgi gibi çizgi çıktı adet oldum sandım ama kahverengi lekelenme oldu lütfen sizde bakarmisiniz? Varmı bu arada ilk idrarla yapmadım gün içinde yaptım.
anladim cnm burda konuyu sacma sapan yerlere ceviren oluyo tabi 5 cocuk diyince bnde sasirdimHayır tabikide sadece silik çizgi varmı yokmu diye açtığım bir konuda sence yetmezmi gibi saçma bir yorum görünce tepki verdim o kadar
g
Tabikide canım vala benim iki tane spiral var normalde ama acebami dedim.sorsan istiyormuyum hayır Çünkü bu çocuklarımı hayırlısıyla buyuteyim bunlarin okulu anasınıfı bir sürü şeyleri var onları en güzel sekilde yapayım inşallah gerisi önemli değilanladim cnm burda konuyu sacma sapan yerlere ceviren oluyo tabi 5 cocuk diyince bnde sasirdimama isteyende oluyo tabi buyutebimek yetistirmek cok onemli
benimde olmadi henuz bende hep 2 cocuk istimisimdir nasip bklm ugrasiyoz ama olmadi suan rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinTabikide canım vala benim iki tane spiral var normalde ama acebami dedim.sorsan istiyormuyum hayır Çünkü bu çocuklarımı hayırlısıyla buyuteyim bunlarin okulu anasınıfı bir sürü şeyleri var onları en güzel sekilde yapayım inşallah gerisi önemli değil
Tabikide canım vala benim iki tane spiral var normalde ama acebami dedim.sorsan istiyormuyum hayır Çünkü bu çocuklarımı hayırlısıyla buyuteyim bunlarin okulu anasınıfı bir sürü şeyleri var onları en güzel sekilde yapayım inşallah gerisi önemlianladim cnm burda konuyu sacma sapan yerlere ceviren oluyo tabi 5 cocuk diyince bnde sasirdimama isteyende oluyo tabi buyutebimek yetistirmek cok onemli
Allah yardımcın olsun canım kucağını boş bırakmasın tedavi veya bı doktora gorundun mübenimde olmadi henuz bende hep 2 cocuk istimisimdir nasip bklm ugrasiyoz ama olmadi suan rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Harikasin tabi herkesin kendi dusuncesuYok yetmez beş tane istiyorum
gorundum cnm normal hersey bklm nasip bi sorun cikmadi ikimizdedeTabikide canım vala benim iki tane spiral var normalde ama acebami dedim.sorsan istiyormuyum hayır Çünkü bu çocuklarımı hayırlısıyla buyuteyim bunlarin okulu anasınıfı bir sürü şeyleri var onları en güzel sekilde yapayım inşallah gerisi önemli
Allah yardımcın olsun canım kucağını boş bırakmasın tedavi veya bı doktora gorundun mü
O zaman hiç düşünme Allah nasip edergorundum cnm normal hersey bklm nasip bi sorun cikmadi ikimizdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?