- 1 Mayıs 2020
- 1.591
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi Pimpirikli10
-
Hamilesiniz tebrik ederim. İnşallah darısı biz isteyenlerin başına olsun dualarınızda esirgemeyin bizleri lütfenMerhaba hanımlar. 01 Ocak regl tarihimdi ancak ikinci gün de geçti ve ara ara karın ağrım olmasına rağmen regl gelmeyince test yaptım. İlk days comfort early ile yaptım sadece gözle görülür bir çizgi gördüm. Sonra eşim gelirken miratech erken gebelik testi aldı bunda daha net gözüken çizgi 5 dk içinde çıktı atıyorum şimdi ikisini de. Çok belli olan miratech. Kist yüzünden vs böyle çıkmaz demi bu ay soğan kürü yapmıştım kist için. Ellerim titriyor
Şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok çok teşekkür ederimHamilesiniz tebrik ederim. İnşallah darısı biz isteyenlerin başına olsun dualarınızda esirgemeyin bizleri lütfen
Şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok çok teşekkür ederim
inşallah hamilesindir kan kesin sonucu verir, bu testler bazen yanıltabiliyor silik çizgi konusunda.Şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Çok çok teşekkür ederim
Çok heyecanlıyım ellerim titriyor bir yıldır bekliyoruz bu çift çizgiyi. Göğüslerim şiş, 6-7 gündür beyaz akıntım var, iki gündür de karnıma adet ağrısı gibi 5 saniyelik sancılar giriyor. Allah'ım inşallah vardır inşallah tüm bekleyenlere en kısa sürede nasip ederYaa çok sevindim senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsın.. belirtilerin var mi peki nasıl hissediyorsun
Evet biliyorum canım şimdiye kadar bunu bile görmedim bir yıldır. Birde beni iki gün gecikmeye rağmen bu kadar silik çıkması korkutuyorinşallah hamilesindir kan kesin sonucu verir, bu testler bazen yanıltabiliyor silik çizgi konusunda.
seni o kadar iyi anlıyorum ki testleri kırardım daha iyi görebilmek için o ikinci çizgiyi. inşallah vardır sen de eylül annelerinin ilk müjdecilerinden olursun.Evet biliyorum canım şimdiye kadar bunu bile görmedim bir yıldır. Birde beni iki gün gecikmeye rağmen bu kadar silik çıkması korkutuyor
Bende 14 aydır bekliyorum henüz bisey yok çok istiyorum bakalım adetime 1 hafta var duanıza talibimÇok heyecanlıyım ellerim titriyor bir yıldır bekliyoruz bu çift çizgiyi. Göğüslerim şiş, 6-7 gündür beyaz akıntım var, iki gündür de karnıma adet ağrısı gibi 5 saniyelik sancılar giriyor. Allah'ım inşallah vardır inşallah tüm bekleyenlere en kısa sürede nasip eder
İnan bende o kadar çok yaptım ki söylediğin şeyi. İnşallah vardır canım inşallah rabbim sana da hayırlı bir şekilde en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsinseni o kadar iyi anlıyorum ki testleri kırardım daha iyi görebilmek için o ikinci çizgiyi. inşallah vardır sen de eylül annelerinin ilk müjdecilerinden olursun.
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin canım. Ben bu ay soğan suyu yaptım eşimde keçiboynuzu kürü içiyordu ama onların vesilesi mi oldu bilmiyorum. Bir buçuk saate çıkacak sonuç bakalimBende 14 aydır bekliyorum henüz bisey yok çok istiyorum bakalım adetime 1 hafta var duanıza talibim
Ayyy güzel haberlerini bekliyorum inşallahRabbim
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin canım. Ben bu ay soğan suyu yaptım eşimde keçiboynuzu kürü içiyordu ama onların vesilesi mi oldu bilmiyorum. Bir buçuk saate çıkacak sonuç bakalim
ben de yeni gebeyim geçen hafta paylaşmıştım burada, sanırım sen de yazmıştın. haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah isteyen herkese sağlıklı gebelikler doğumlar nasip olsun.İnan bende o kadar çok yaptım ki söylediğin şeyi. İnşallah vardır canım inşallah rabbim sana da hayırlı bir şekilde en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşamayı nasip etsin
Aaa yazmisimdir inan hiç kendimde değilim şuanben de yeni gebeyim geçen hafta paylaşmıştım burada, sanırım sen de yazmıştın. haftaya kalp atışı için gideceğim inşallah isteyen herkese sağlıklı gebelikler doğumlar nasip olsun.
Ayyy güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Yaa çok çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah ❤Kızlar 31.07 çikti çok şükür@pembetakunyaliyengec @
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunYaa çok çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah ❤
Yoksa kuruma çizgisi mi bilemiyorumYukardaki testi reglime 6 gün kala yaptm aşşağıdakini de bugün yani 2 gün kala ve kan testi verdm yarın belli olucak sizce hamilemiyim
Hemen 5 dk içinde belirdi mi aslında net gözüküyor da bende emin olamadım ondan kan verdim. Mesela ilk testime bakarsanız aynı gün yaptım ama fotoğrafta hiç bişey cikmadiYukardaki testi reglime 6 gün kala yaptm aşşağıdakini de bugün yani 2 gün kala ve kan testi verdm yarın belli olucak sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?