Silik çizgi

Soğan kürünü nası yaptınız acaba bu ay ben de yapmak istiyorumxa
Adetimin bittiği günün ertesi günü sabah ve akşam aç karnına 12 gün boyunca yaptım.
Bir buçuk su bardağı hazır su kaynatıyoruz kaynamaya başlayınca sadece kahverengi kabuğunu soydugumuz soğanı 4 e bölüp içine atıyoruz. 5 dakika sonra ocağın altını kapatıp dinlenmeye bırakıyoruz. Ben genelde 20 dk sonra içtim. Ilık sıcak arası bişey olması gerekiyormus. Her öğün taze yapılıyor. İcemezseniz ben limon sıktım içerken icine

Kızlar 31.07 çikti çok şükür @pembetakunyaliyengec @
etiket bildirimi gelmedi ben de şimdi seni düşünüp merak ettim, kendi mesajlarımdan bu konuya ulaştım öyle sevindim ki senin adına çok şükür gözün aydın canım şimdi betayı 2 gün sonra tekrarla yükselmesi gerek moralini yüksek tut bol bol bol su iç ihmal etme sakın. maydonoz yeme söktürücü özelliği var. aklıma gelenler bunlar :) inşallah sağlıkla ilerlersin sanırım senin doğum eylül annelerine denk geliyor ben ağustos'tayım :)

Yukardaki testi reglime 6 gün kala yaptm aşşağıdakini de bugün yani 2 gün kala ve kan testi verdm yarın belli olucak sizce hamilemiyim
ben de sizin gbi regliden önce yaptığım testlerde bunun gibi silikler görüyordum, umudunuzu kırmak için yazmıyorum sadece regli geçtikten sonra yaparsanız daha garanti olur regli geçtiğinde 3 ya da 5 gün sonra yapın çizgi belirginse kan testine gidin. regliden önce yapmak insanı ciddi yoruyor.

Merhaba reglime 8 gün var erken gebelik testi yaptım ıkıncı cıZgı sankı sılık gölge gıbı benmı öyle görüyorum çok ıstedıgım için sizinde fikrinizi almak ıstedım

Eklentiler

• IMG_5815.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 226
Merhaba reglime 8 gün var erken gebelik testi yaptım ıkıncı cıZgı sankı sılık gölge gıbı benmı öyle görüyorum çok ıstedıgım için sizinde fikrinizi almak ıstedım
evet görünüyor ama 8 gün önce çıkması normal mi bilmiyorum kuruma çizgisi olabilirmi? hemen mi belirdi yoksa beklediniz mi biraz? yukarda arkadaşa da yazdım başıma geldiği için biliyorum reglin geçmesini bekleyin en azından 3 gün geçsin varsa çok net beliriyor zaten sonra kan verip garantilersiniz.

Çok teşekkür ederim canım düşündüğün için inşallah herşey güzel ilerler:) aynen benim Eylül 9 gözüküyor programa göre

Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum. bugün yine verdim yarın çıkacak sonucum. Siz tecrübeli anne ve hamişlerden bilgiler edinmek istiyorum :) Pantolon giydigimde göbegime baskı oluyomuş gibi hissediyorum. Ofiste çalıştıgım içinde pantolon giyiyorum. Oturup kalkarken yatarken uzanırken nelere dikkat etmem gerekir. Neler yiyip içmem gerekir. Hapşurdugumda bile korku sarıyor içimi ilk bebişim olucak kısmetse :) Birazda telaşlıyım 25 yaşındayım tecrübesizliğime verin nolur. Güldügümde bile sanki bişey olacak diye korkuyorum :)

Hayırlı olsun tebrikler aslında ben de 6 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim çok tecrübem yok folik asit kullanman gerek çok bol su içmelisin WC de ıkınmamalısın ve yememen gereken gıdalar var salam sosis sucuk çiğ yumurta tam pişmemiş et gibi. Şekerli gıdalardan uzak dur şu an çok yeni gebelik hapşırınca düşecek olsa zaten sağlıklı bir gebelik değildir düşmesi daha iyi o yüzden panik olma sadece dikkat et ağır kaldırma bir yere uzanma vs.

Merhaba benim yarın adete 2 gün ve bende miratechsizin kullandığınız marka yapcam testi sizde doğru sonuç mu verdi

Eklentiler

• IMG_6397.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…