- 1 Mayıs 2020
- 1.591
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi Pimpirikli10
-
Yani sizde benden daha çok gözüküyorYukardaki testi reglime 6 gün kala yaptm aşşağıdakini de bugün yani 2 gün kala ve kan testi verdm yarın belli olucak sizce hamilemiyim
Soğan kürünü nası yaptınız acaba bu ay ben de yapmak istiyorumxaYani sizde benden daha çok gözüküyor
5 dk dan fazla bi süre sonra belirdiHemen 5 dk içinde belirdi mi aslında net gözüküyor da bende emin olamadım ondan kan verdim. Mesela ilk testime bakarsanız aynı gün yaptım ama fotoğrafta hiç bişey cikmadi
İnşallah vardırYani sizde benden daha çok gözüküyor
Kuruma çizgisine de benziyor canım ya testi yapar yapmaz mı çıktı çizgi yoksa bekledin miYukardaki testi reglime 6 gün kala yaptm aşşağıdakini de bugün yani 2 gün kala ve kan testi verdm yarın belli olucak sizce hamilemiyim
Adetimin bittiği günün ertesi günü sabah ve akşam aç karnına 12 gün boyunca yaptım.Soğan kürünü nası yaptınız acaba bu ay ben de yapmak istiyorumxa
İnşallah vardır canım en kısa zamanda Allah nasip etsinİnşallah vardır
Bekledim birazKuruma çizgisine de benziyor canım ya testi yapar yapmaz mı çıktı çizgi yoksa bekledin mi
Aminİnşallah vardır canım en kısa zamanda Allah nasip etsin
etiket bildirimi gelmedi ben de şimdi seni düşünüp merak ettim, kendi mesajlarımdan bu konuya ulaştım öyle sevindim ki senin adına çok şükür gözün aydın canım şimdi betayı 2 gün sonra tekrarla yükselmesi gerek moralini yüksek tut bol bol bol su iç ihmal etme sakın. maydonoz yeme söktürücü özelliği var. aklıma gelenler bunlar :) inşallah sağlıkla ilerlersin sanırım senin doğum eylül annelerine denk geliyor ben ağustos'tayım :)Kızlar 31.07 çikti çok şükür@pembetakunyaliyengec @
ben de sizin gbi regliden önce yaptığım testlerde bunun gibi silikler görüyordum, umudunuzu kırmak için yazmıyorum sadece regli geçtikten sonra yaparsanız daha garanti olur regli geçtiğinde 3 ya da 5 gün sonra yapın çizgi belirginse kan testine gidin. regliden önce yapmak insanı ciddi yoruyor.Yukardaki testi reglime 6 gün kala yaptm aşşağıdakini de bugün yani 2 gün kala ve kan testi verdm yarın belli olucak sizce hamilemiyim
evet görünüyor ama 8 gün önce çıkması normal mi bilmiyorum kuruma çizgisi olabilirmi? hemen mi belirdi yoksa beklediniz mi biraz? yukarda arkadaşa da yazdım başıma geldiği için biliyorum reglin geçmesini bekleyin en azından 3 gün geçsin varsa çok net beliriyor zaten sonra kan verip garantilersiniz.Merhaba reglime 8 gün var erken gebelik testi yaptım ıkıncı cıZgı sankı sılık gölge gıbı benmı öyle görüyorum çok ıstedıgım için sizinde fikrinizi almak ıstedım
evet görünüyor ama 8 gün önce çıkması normal mi bilmiyorum kuruma çizgisi olabilirmi? hemen mi belirdi yoksa beklediniz mi biraz? yukarda arkadaşa da yazdım başıma geldiği için biliyorum reglin geçmesini bekleyin en azından 3 gün geçsin varsa çok net beliriyor zaten sonra kan verip garantilersiniz.
Çok teşekkür ederim canım düşündüğün için inşallah herşey güzel ilerler:) aynen benim Eylül 9 gözüküyor programa göreetiket bildirimi gelmedi ben de şimdi seni düşünüp merak ettim, kendi mesajlarımdan bu konuya ulaştım öyle sevindim ki senin adına çok şükür gözün aydın canım şimdi betayı 2 gün sonra tekrarla yükselmesi gerek moralini yüksek tut bol bol bol su iç ihmal etme sakın. maydonoz yeme söktürücü özelliği var. aklıma gelenler bunlar :) inşallah sağlıkla ilerlersin sanırım senin doğum eylül annelerine denk geliyor ben ağustos'tayım :)
Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum. bugün yine verdim yarın çıkacak sonucum. Siz tecrübeli anne ve hamişlerden bilgiler edinmek istiyorum :) Pantolon giydigimde göbegime baskı oluyomuş gibi hissediyorum. Ofiste çalıştıgım içinde pantolon giyiyorum. Oturup kalkarken yatarken uzanırken nelere dikkat etmem gerekir. Neler yiyip içmem gerekir. Hapşurdugumda bile korku sarıyor içimi ilk bebişim olucak kısmetse :) Birazda telaşlıyım 25 yaşındayım tecrübesizliğime verin nolur. Güldügümde bile sanki bişey olacak diye korkuyorum :)etiket bildirimi gelmedi ben de şimdi seni düşünüp merak ettim, kendi mesajlarımdan bu konuya ulaştım öyle sevindim ki senin adına çok şükür gözün aydın canım şimdi betayı 2 gün sonra tekrarla yükselmesi gerek moralini yüksek tut bol bol bol su iç ihmal etme sakın. maydonoz yeme söktürücü özelliği var. aklıma gelenler bunlar :) inşallah sağlıkla ilerlersin sanırım senin doğum eylül annelerine denk geliyor ben ağustos'tayım :)
Hayırlı olsun tebrikler aslında ben de 6 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim çok tecrübem yok folik asit kullanman gerek çok bol su içmelisin WC de ıkınmamalısın ve yememen gereken gıdalar var salam sosis sucuk çiğ yumurta tam pişmemiş et gibi. Şekerli gıdalardan uzak dur şu an çok yeni gebelik hapşırınca düşecek olsa zaten sağlıklı bir gebelik değildir düşmesi daha iyi o yüzden panik olma sadece dikkat et ağır kaldırma bir yere uzanma vs.Kızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum. bugün yine verdim yarın çıkacak sonucum. Siz tecrübeli anne ve hamişlerden bilgiler edinmek istiyorum :) Pantolon giydigimde göbegime baskı oluyomuş gibi hissediyorum. Ofiste çalıştıgım içinde pantolon giyiyorum. Oturup kalkarken yatarken uzanırken nelere dikkat etmem gerekir. Neler yiyip içmem gerekir. Hapşurdugumda bile korku sarıyor içimi ilk bebişim olucak kısmetse :) Birazda telaşlıyım 25 yaşındayım tecrübesizliğime verin nolur. Güldügümde bile sanki bişey olacak diye korkuyorum :)
Merhaba benim yarın adete 2 gün ve bende miratechsizin kullandığınız marka yapcam testi sizde doğru sonuç mu verdiMerhaba hanımlar. 01 Ocak regl tarihimdi ancak ikinci gün de geçti ve ara ara karın ağrım olmasına rağmen regl gelmeyince test yaptım. İlk days comfort early ile yaptım sadece gözle görülür bir çizgi gördüm. Sonra eşim gelirken miratech erken gebelik testi aldı bunda daha net gözüken çizgi 5 dk içinde çıktı atıyorum şimdi ikisini de. Çok belli olan miratech. Kist yüzünden vs böyle çıkmaz demi bu ay soğan kürü yapmıştım kist için. Ellerim titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?