- 28 Mayıs 2024
- 138
- 14
- 13
- 27
- Konu Sahibi kuzeyisigi54
-
Kızlar merhaba, daha reglime 4 gün var ama test yaptım. Erken gebelik testi. İlkten hiçbir şey yoktu ama çöpten aldım baktım hayal meyal bu çizgi var. Şüphelenmeli miyim yoksa bu doğru değil mi uzun süre beklediğim için? 26 yaşındayım 2 aylık düşüğüm oldu. Çok hevesli sabırsızlanıyorum. Yaptığım doğru değil evet ama elimde değil .. Eki Görüntüle 3433750 Eki Görüntüle 3433750
Muhtemelen kuruma çizgisi. Birkaç gün sonra adetiniz gecikirse tekrar yapı
Evde test varsa tekrarlayın ilk 10 da çıkan çizgiyi baz alın
Yarın mı yapsam yoksa 2 gün sonra mıBaska bi test daha yapın umutsuz olmayın
Yarin yapinYarın mı yapsam yoksa 2 gün sonra mı
Tamam yarın da bi yapayım ama umutlanmamam gerekiyor çok tezcanlıyım ya biraz sakin olmam gerekiyor bu konularda ..Yarin yapin
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerinizi alalimTamam yarın da bi yapayım ama umutlanmamam gerekiyor çok tezcanlıyım ya biraz sakin olmam gerekiyor bu konularda ..
merhaba yaptınız mıTamam yarın da bi yapayım ama umutlanmamam gerekiyor çok tezcanlıyım ya biraz sakin olmam gerekiyor bu konularda ..
Gebe misiniz pekiBenim de boyle oluyordu genelde cikmiyordu gebelik bu sefer de hic cozhi yok
Merhaba henüz yapmadım sizce bugün mü yapayım yoksa yarın mı kararsız kaldım? İlk idrar zamanını kaçırdım bugünmerhaba yaptınız mı
İnşallah ya eğer olursa yazacağım mutlaka . Bir bebeğin sevincine ihtiyacımız var şuan eşim ben zor zamanlardan geçiyoruz. Manevi olarak bize çok iyi gelecek o yüzden çok istiyoruz ikimiz deHakkınızda hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerinizi alalim
Test varsa yapıp atar misinizİnşallah ya eğer olursa yazacağım mutlaka . Bir bebeğin sevincine ihtiyacımız var şuan eşim ben zor zamanlardan geçiyoruz. Manevi olarak bize çok iyi gelecek o yüzden çok istiyoruz ikimiz de
Bence siz gebesiniz bu test belirginBenimde böyle çıktı kuruma gibide değil gibide 10-15 dk içinde
Eki Görüntüle 3434369
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?