- 28 Mayıs 2024
- 138
- 14
- 13
- 27
- Konu Sahibi kuzeyisigi54
-
Şuan evde yok ama emin değilim bugün mü yapsam yarın mı bi yandan da regl olacak gibiyim ya kafam çok karışıkTest varsa yapıp atar misiniz
En ucuz olan testler iyidir ondan yapınŞuan evde yok ama emin değilim bugün mü yapsam yarın mı bi yandan da regl olacak gibiyim ya kafam çok karışık
ışık ayarları ile oynayınca belirgin oldu ama çıplak gözle bu kadar değil bilemedimBence siz gebesiniz bu test belirgin
Yurt dışındayım burda hep aynı marka test var başka çeşit yokEn ucuz olan testler iyidir ondan yapın
Bence yarın yine yapın reglinize kaç gün varışık ayarları ile oynayınca belirgin oldu ama çıplak gözle bu kadar değil bilemedim
Bence yarın yine yapın reglinize kaç gün var
normalde 28 günde 1 oluyorum ben
ama 3 ay önce düşük yaşadım
ilk reglim 24 gün sonra
2. reglim 32 gün sonra oldu
şuan 3. beklenen adet tarihime göre 29. gün 1 gün gecikmedeyim
eski düzenime gör
normalde 28 günde 1 oluyorum ben
ama 3 ay önce düşük yaşadım
ilk reglim 24 gün sonra
2. reglim 32 gün sonra oldu
şuan 3. beklenen adet tarihime göre 29. gün 1 gün gecikmedeyim
eski düzenime gör
Sizce bugün yapayım mı testŞuan evde yok ama emin değilim bugün mü yapsam yarın mı bi yandan da regl olacak gibiyim ya kafam çok karışık
Hayir adetime 1 gun var daha ama degilim dir dun yaptim negatif ciktiGebe misiniz peki
Bu testler çok kafa karıştırıcı ya ben de hiç emin olamıyorum şimdi bi daha yapacağım ama umudum yokHayir adetime 1 gun var daha ama degilim dir dun yaptim negatif cikti
yarın sabah tekarlamayı düşünüyorum emin olamıyorumBence bi test daha yapın olabilir gibi geldi bana ben de 5 ay önce düşük yaşadım 2 aylıktı
Ben de öyleyim adet olana kadar hep kafam karışıyor bu his çok tuhaf yayarın sabah tekarlamayı düşünüyorum emin olamıyorum
Bugün de yaptım yarım saat içinde yine aynı bu çizgi çıktı hiç farkı yok neden böyle oluyor yaEvde test varsa tekrarlayın ilk 10 da çıkan çizgiyi baz alın
İnsan gerçekten çok umutlanıyor .. sizi çok iyi anlıyorumBnde adet oluyorum bu ay cok inanmistim oysaki akinti gelmeye basladi yavas yavas devami gelir mi bilmem pecetye geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?