- 27 Ocak 2024
- 29
- 13
- 3
- 26
- Konu Sahibi aycaerdall
-
Adet gecikince vereyim değil mi? Daha önce 2 günde bir baktılar. O zaman adetim 5 gün gecikmişti. Beta 9 idi baya düşüktü. Şimdi 2 gün varken silik çizgi görmek beni çok umutlandırdı. Bayramdan sonraya mı kalsa bilemedim. 2 gün sonra tekrar yapayım hamilelik testi. Bir de ilk idrarla da yapamadım. Çok kramplarım vardı dün. Uyurken uyandırdı.Var gibi görünüyor sen kan testi ver âdetin gecimde 7 gün sonra yinee yap hayırlı uğurlu olsun inşaallah
Canım âdetin gecikmeye girsin daha güzel anlarsın şuan yeni olabilir bir haftalık iki haftalıktir şuan biraz bekle adetim günü gelsin ozmanin için rahat olsun inşaallah vardır Allah kucağına alamaya nasip etsin inşallah kazasız belasız olsunAdet gecikince vereyim değil mi? Daha önce 2 günde bir baktılar. O zaman adetim 5 gün gecikmişti. Beta 9 idi baya düşüktü. Şimdi 2 gün varken silik çizgi görmek beni çok umutlandırdı. Bayramdan sonraya mı kalsa bilemedim. 2 gün sonra tekrar yapayım hamilelik testi. Bir de ilk idrarla da yapamadım. Çok kramplarım vardı dün. Uyurken uyandırdı.
Güzel dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım âdetin gecikmeye girsin daha güzel anlarsın şuan yeni olabilir bir haftalık iki haftalıktir şuan biraz bekle adetim günü gelsin ozmanin için rahat olsun inşaallah vardır Allah kucağına alamaya nasip etsin inşallah kazasız belasız olsun
Rica ederim bende yumrutlma günümü hasapliyorum bir türlü çıkaramıyorum bende çok istiyorum banda yardımcı olurmusunuzGüzel dualarınız ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.merakla bekliyorum günümü
ovulasyon testi aldım laboquick markasının, orada gördüm kuzum. Önerebilirim sana daRica ederim bende yumrutlma günümü hasapliyorum bir türlü çıkaramıyorum bende çok istiyorum banda yardımcı olurmusunuz
Ben yapıyorum bak bugün yaptım dün yaptımovulasyon testi aldım laboquick markasının, orada gördüm kuzum. Önerebilirim sana da
ovulasyon testi aldım laboquick markasının, orada gördüm kuzum.Rica ederim bende yumrutlma günümü hasapliyorum bir türlü çıkaramıyorum bende çok istiyorum banda yardımcı olurmusunuz
Ben yapıyorum bak bugün yaptım dün yaptım
Yumrutlma günümü hasapliyorum tersler hep böyle çıkıyor
Benim de böyle olmuştu. Biraz daha koyuydu ertesi gün silikleşti. Biz o günler değerlendirdik.Yumrutlma günümü hasapliyorum tersler hep böyle çıkıyor
Nasıl hasapmmam gerekiyor bir bilginiz varmıBir de uygulama net vermedi bize benim geç oldu yumurtlamam o yüzden bakmadım uygulamaya :)
Doktorum bana yumurta güçlendirici takviye verdi. Q folin doktoruna sormalısın, ben de kist vardıYumrutlma günümü hasapliyorum tersler hep böyle çıkıyor
Ovulasyon testi ile takip etmek lazım canımNasıl hasapmmam gerekiyor bir bilginiz varmı
Bende kist yok olmuyor benim yuturmlma günümü bugün baya degerlediyoruz yumurtada kaç gün sonra gebelik testi yapmamız gerekiyorDoktorum bana yumurta güçlendirici takviye verdi. Q folin doktoruna sormalısın, ben de kist vardı
Yapıyorum böyle çıkıyor yurutmla günümü daha varmı yuturmlma günümmeOvulasyon testi ile takip etmek lazım canım
Düzenli takip et bu konuda çok bilgim yok ne kadarlık evlisiniz streste engelliyor olabilir ya da hormonlar hepsine baktırdınız mıYapıyorum böyle çıkıyor yurutmla günümü daha varmı yuturmlma günümme
Bu sitede görselle beraber atanlar var ben onlara bakmıştım anlamak içinYapıyorum böyle çıkıyor yurutmla günümü daha varmı yuturmlma günümme
11 Mayıs'ta rahîm filimi çektim hiç BİŞEY yok dedi doktur dedi herşeyin temiz hormanlsrimda gayret iyi çıktı şimdi yuturmlma günümü bekliyorumDüzenli takip et bu konuda çok bilgim yok ne kadarlık evlisiniz streste engelliyor olabilir ya da hormonlar hepsine baktırdınız mı
Stres yapma, bebek olsun diye düşünürsen inan olmuyor. Bir sürü arkadaşım tam vazgeçtikleri anda oldu. O yüzden sağlıklısını isteyelim. İnşallah ben de sen de pozitifi görürüz11 Mayıs'ta rahîm filimi çektim hiç BİŞEY yok dedi doktur dedi herşeyin temiz hormanlsrimda gayret iyi çıktı şimdi yuturmlma günümü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?