şu anda daha net bu şekilde ama yaptığım iki testin markasıda farklıydı ikisindede çizgi çıkınca ümitlenmiştim kuruma çizgisi bekledikce belirginleşir mi böyle ve gri renkte olmaz mıNegatif gözüküyor canım kuruma çizgisine benziyor.
Ve ilk etapta 5 dk içinde çıkması gerekiyordu 15. Dakikayı dikkate almamalısınız
benim pcosum olduğu için 34 gün reglim gecikti o yüzden yumurtlama dönemlerimde düzensiz kesin bir şey diyemiyorum. fakat pcoslu kadınlarda regl olmadanda yumurtlama mümkün takvimime göre 19 gün önce son bat dönemimdi önümüzde ki bat haziran 6daBence cizgi var. Bat ne zaman
Anladimm pcosta tabi surec farkli.ilerliyor. benim reglime 5 gun kala ayni boyle silik cizgi ile ogrenmistim. Bence bi kan verin aklinizda soru isareti kalmasin. Silik cizgi verecek kadar beta varsa kanda kesin cikar.benim pcosum olduğu için 34 gün reglim gecikti o yüzden yumurtlama dönemlerimde düzensiz kesin bir şey diyemiyorum. fakat pcoslu kadınlarda regl olmadanda yumurtlama mümkün takvimime göre 19 gün önce son bat dönemimdi önümüzde ki bat haziran 6da
şu anda hastanedeyim haber vericem inşallah vardır dua edinAnladimm pcosta tabi surec farkli.ilerliyor. benim reglime 5 gun kala ayni boyle silik cizgi ile ogrenmistim. Bence bi kan verin aklinizda soru isareti kalmasin. Silik cizgi verecek kadar beta varsa kanda kesin cikar.
Hamile kadinin duasi kabul olur derler.şu anda hastanedeyim haber vericem inşallah vardır dua edin
ayy hamiş misiniiizzzz maşallah sizeHamile kadinin duasi kabul olur derler.Dua edicem sizin icin allah gonlunuze gore versin. Sonucu ogrenince etiketlerseni sevinirim.
Ya benim soyle oldu reglme.bi hafta kala gibi meme uclarimda asiri bi hassasiyet vardi ve normalde.reglden bi iki gunnonce olan kasik agrilarim bi hafta onceden basladi. Onun disinda benim hic mide.bulantim filan olmadi. Ama surec boyunca da olmadi zaten. Valla 38 hafta.oldu bu kadar hatirliyorumayy hamiş misiniiizzzz maşallah sizebelirtileriniz nelerdi peki
bendede göğüs hassasiyeti mide bulantısı vücut ısısında artış vs var bakalım inşallah bende güzel haberi alırım bugünYa benim soyle oldu reglme.bi hafta kala gibi meme uclarimda asiri bi hassasiyet vardi ve normalde.reglden bi iki gunnonce olan kasik agrilarim bi hafta onceden basladi. Onun disinda benim hic mide.bulantim filan olmadi. Ama surec boyunca da olmadi zaten. Valla 38 hafta.oldu bu kadar hatirliyorum
Umarım vardır canımşu anda hastanedeyim haber vericem inşallah vardır dua edin
Var mi.gelismeebendede göğüs hassasiyeti mide bulantısı vücut ısısında artış vs var bakalım inşallah bende güzel haberi alırım bugün
maalesef negatifYa benim soyle oldu reglme.bi hafta kala gibi meme uclarimda asiri bi hassasiyet vardi ve normalde.reglden bi iki gunnonce olan kasik agrilarim bi hafta onceden basladi. Onun disinda benim hic mide.bulantim filan olmadi. Ama surec boyunca da olmadi zaten. Valla 38 hafta.oldu bu kadar hatirliyorum
Oyle mi. Olsun caninizi sikmayin en dogru en guzel zamanda gelsin insallahmaalesef negatif
inşallah sizede sağlıklı mutlu huzurlu bi sekilde büyütmeyi nasip etsin rabbimOyle mi. Olsun caninizi sikmayin en dogru en guzel zamanda gelsin insallah
Amiin cok tesekkur ederiminşallah sizede sağlıklı mutlu huzurlu bi sekilde büyütmeyi nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?