- 11 Haziran 2025
- 18
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi ndndhdhdhdufufuf
-
Yaptığım gibi 1 dakikada çıktı hemen artimed değil test doys doctor un testiTest muhtemelen artimed canım ve kuruma çizgisine benziyor daha güvenilir bir test yapmanı öneririm predictor early gibi
Kuruma çizgisi hemen cikarmiTest muhtemelen artimed canım ve kuruma çizgisine benziyor daha güvenilir bir test yapmanı öneririm predictor early gibi
Bazı testlerde çıkıyor benim örneği bırakayım 2. Dakika da hemen çıkmıştıKuruma çizgisi hemen cikarmi
Amin inşallah canmBana kuruma çizgisi gibi geldi canım ama umarım vardır Allah kucağını boş bırakmasın
kuruma çizgisi mi yani bu şimdi? Hamile değil misiniz?Bu şekildeydi
Bilmiyorum ki adet olmama daha varkuruma çizgisi mi yani bu şimdi? Hamile değil misiniz?
Bende bugün test yaptım çok silikti benimki de 2 gün geciktim ondan soruyorum. İlk 2 dakikade çıktı benimki deBilmiyorum ki adet olmama daha var
Şuan hastenedeyim kan ve idrar testi için doktorum çok erken gelmişsin diyor adet gecikmeden gelmeyin diyorKan verin bence gebelik var gibi görünüyor. Sadece erken yaptığınız için silik ama bu da gebelik olduğunu değiştirmez.
Beta hcg değeriniz daha düşük çıkar ama çıkar gebelik varsa regliniz geçtikten sonra tekrar verirsiniz. Benim adetime daha varken 68.93 çıkmıştı 10 gün sonra 7293 çıktı mesela. 2 gün sonrada 13 binlerde çıkmıştı.Şuan hastenedeyim kan ve idrar testi için doktorum çok erken gelmişsin diyor adet gecikmeden gelmeyin diyor
Beta hcg baktırın hayırlısı olsun.Bende bugün test yaptım çok silikti benimki de 2 gün geciktim ondan soruyorum. İlk 2 dakikade çıktı benimki de
0,100 çıktı ya üzüldümBeta hcg baktırın hayırlısı olsun.
Adet olmanıza kaç gün vardı peki? Çok mu erken gittiniz ki???0,100 çıktı ya üzüldüm
Adet olmanıza kaç gün vardı peki? Çok mu erken gittiniz ki???
1 hafta var adet olmama diğer adet zamanımdan önce ailemin yanına gitmiştim yumurtlama günü eşimin yanına geldim yani buda geçen hafta pazartesi gününe denk geliyorAdet olmanıza kaç gün vardı peki? Çok mu erken gittiniz ki???
Çok silik Benim attigimda varmi senceKızlar var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?