Gebeliğe Hazırlık Silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seda070809

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
16
3
1
22
Kızlar adetimden 2 gün önce yaptım gözle görülür silik çizgi var meme etrafında koyulaşma oldu ve karnımda sertlik var. Ve erken gebelik testi yaptım

Eklentiler

• IMG_1833.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 297
Benim testlerim de böyle biri dün yapıldı biri bugün varmıdır gebelik

Eklentiler

• IMG_9175.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 287
kızlar merhaba , ben kaç günden beri hamile olabilirmisin sen lafına inanarak kasset test yaptım bu sabah test negatif adet günüm pazartesi normalde ama şöyle bişi var son 3 gündür iştahım açık ve sürekli olarak aç uyanıyorum ve asla doydugumun farkında değilim ve inanılmaz şişlik yapıyo yemeklerden sonra ve sürekli olarak uykum var ve az önce wc ye gittiğimde durduk yere miğdem bulandı ve kustum cumartesi günü emar var ona girmem gerek yarın devlette test veersem sizce cıkar mı varsa bile

Benimkinede bakar mısınız göğüslerin indi adet olcam zannettim bir kaç gün sonra büyüdü tekrar şişti hassasiyet oluştu bon bir kaç gündür mide bulantısı ve yumurtlamadan bu yana alt karın ağrısı çekiyorum bir kaç gün ara vermişti tekrar başladı adet günüm değişmişse bir gün kaldı değişmemişte 4. Gün . Histeroskopi ameliyatı oldum mayısın 16 sı ay başı aldet gördüm lütfen yardımcı olum. Akıntım varla yok arası sarımsı akımtım vardı düne kadar ve bir kaç gün önce hamile
olduğumu rüyamda gördüm

Eklentiler

• IMG_1817.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_1816.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_1818.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 153
Kızlar benimde adetime 5 gün var. Rüyamda hamile olduğumu gördüğüm için sabah test yaptım ve böyle çıktı?!!! lütfen bilenler cevaplasın. Hamile olabilir miyim?

Öncelikle histeroskopi için geçmiş olsun. Şöyle ki mart ayında bende ayni işlemi gördüm. Ondan sonra maalesef adet tarihlerim hic rutine girmedi.. işlem sonrası gebelik şansı artıyormus inşallah sizin pozitiftir gecikme devam ederse kan verin.

Sizi üzmek istemem ama kendim yaşadığıma göre şubatta hamile kaldım öncesinde sizin gibiydim sanırdım hemen belirti oluyur ama belirti adet geciksmesinin 10 15 günü hemen gösterir olmuyur hemen belirti aramayın ben çok aradım ama yaşadım çok şükür az da olsa 1 ay önce de kürtaj oldum inşallah tekrar nasip olur yanlış anlamayın beni ama gerçekten heycanlanmyin her şey olacağına varır ben çok iyydim ama olmayınca olmuyur malesef her zmana Allaha inanın yeter

teşkkür ederim zaten hasta oldum bu ay nasip kısmet saldım artık bende zaten belirtiler çünkü adetle aynı hemen hemen

Bat 1 gün geçince akşam saatlerinde yaptım varmı acaba erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_20250623_220033_967.webp
    58 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20250623_161118.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_20250623_151033.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20250623_145506.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 190
Kızlar benimde adetime 5 gün var. Rüyamda hamile olduğumu gördüğüm için sabah test yaptım ve böyle çıktı?!!! lütfen bilenler cevaplasın. Hamile olabilir miyim?
Eki Görüntüle 3608419

Eki Görüntüle 3608419
Benim eltimde ruyasinda gormusdu hamile oldugunu ve oylede cikti sizin sonuc nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…