Silik çizgi

benimde kanamam aynı bahsettigin gibiydi ben öncesinden kan testiyle öğrendiğim için zaten yerleşme kanamasına yordum direkt inşallah sende de vardır git hemen kan ver

Benim de çok silikti bak attım canım senin için

Eklentiler

• IMG-20250513-WA0003.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar ben daha kontrole gitmeden pembemsi kan geldi çok az acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşünüyorum ama adet gecikmesinden sonra da kanama olur mu bilmiyorum. Bu şekilde olan var mı hiç aranızda gecikmeden sonra yerleşme kanaması gören

benimde kanamam aynı bahsettigin gibiydi ben öncesinden kan testiyle öğrendiğim için zaten yerleşme kanamasına yordum direkt inşallah sende de vardır git hemen kan ver
Yarın sabah vereyim eğer kanama gelmezse bugün regl günü şimdi kahverengi gelmiş bende normalde gelmez kan gelir direk değişik birşeyler olur vücudumda

Siz ne zaman yapmistiniz testi regl gecikmesinden ne kadar sonra? Ve test markaniz neydi acaba
Markasıni hatırlamıyorum ama ben adetime 4 gün varken silik çizgiyle öğrendim adetime 2-3 gün kala ise pembemsi ve kahve karışıkbir iki silmelik leke gördüm adet günümün akşamında ise yine kahverengi lekenmem oldu gerci benim bir düşüğüm olduğundan dolayı tekrar düşük riskim var o yüzden ara ara kanama görüyorum hala rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallah

Merhaba benimkinin markası Predictör early bu markadan daha önce hiç silik görmedim hep negatifi ama bir kaç gündür silik görüyorum bugün daha belirgin reglime de 6 gün var var mı bişeyler sizce?

Eklentiler

• IMG_2570.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…