- 29 Aralık 2016
- 592
- 367
- 103
- 38
- Konu Sahibi Umuthepolsun
-
Teşekkürler olmadı yarın vereyim diyorumCanım sen kan ver bence
benimde kanamam aynı bahsettigin gibiydi ben öncesinden kan testiyle öğrendiğim için zaten yerleşme kanamasına yordum direkt inşallah sende de vardır git hemen kan verBöyle birden geldi açık kırmızı gibi ped koydum çok az gelmiş sonra kahverengi geldi 2 gün oldu birşey gelmedi yumurtlamayı takip ettim 14 haziranda gördüm kanama 25 de geldi test kaset test yaptım bu şekil hala gerçi kasettestler adet geçince net çıkıyor da keşke olsa o kanı görünce umutlandım sonrası da gelmeyince ya ara kanama ya yerleşme
Benim de çok silikti bak attım canım senin içinBöyle birden geldi açık kırmızı gibi ped koydum çok az gelmiş sonra kahverengi geldi 2 gün oldu birşey gelmedi yumurtlamayı takip ettim 14 haziranda gördüm kanama 25 de geldi test kaset test yaptım bu şekil hala gerçi kasettestler adet geçince net çıkıyor da keşke olsa o kanı görünce umutlandım sonrası da gelmeyince ya ara kanama ya yerleşme
Maşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahBenim de çok silikti bak attım canım senin için
Yarın sabah vereyim eğer kanama gelmezse bugün regl günü şimdi kahverengi gelmiş bende normalde gelmez kan gelir direk değişik birşeyler olur vücudumdabenimde kanamam aynı bahsettigin gibiydi ben öncesinden kan testiyle öğrendiğim için zaten yerleşme kanamasına yordum direkt inşallah sende de vardır git hemen kan ver
Amin inşallahMaşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Canım.benim de adet günümde kanamam oldu kahverengi şekildeYarın sabah vereyim eğer kanama gelmezse bugün regl günü şimdi kahverengi gelmiş bende normalde gelmez kan gelir direk değişik birşeyler olur vücudumda
Ama benim düşük riskim olduğu için hala ara ara kanama görüyorum umarım hamilesindir değilsende rabbim en kısa sürede nasip etsinCanım.benim de adet günümde kanamam oldu kahverengi şekilde
Siz ne zaman yapmistiniz testi regl gecikmesinden ne kadar sonra? Ve test markaniz neydi acabaBenim de çok silikti bak attım canım senin için
Amin inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahAma benim düşük riskim olduğu için hala ara ara kanama görüyorum umarım hamilesindir değilsende rabbim en kısa sürede nasip etsin
Markasıni hatırlamıyorum ama ben adetime 4 gün varken silik çizgiyle öğrendim adetime 2-3 gün kala ise pembemsi ve kahve karışıkbir iki silmelik leke gördüm adet günümün akşamında ise yine kahverengi lekenmem oldu gerci benim bir düşüğüm olduğundan dolayı tekrar düşük riskim var o yüzden ara ara kanama görüyorum hala rabbim isteyen kim varsa nasip etsin inşallahSiz ne zaman yapmistiniz testi regl gecikmesinden ne kadar sonra? Ve test markaniz neydi acaba
Amin inşallah rabbim size de nasip etsin kimin gönlünden ne geçiyorsa kabul olur inşallahAmin inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?