Silik çizgi

Merhaba benimde 4 gun var adetime bi bakabilirmisiniz testime awox marka

Eklentiler

• 1000055411.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 24
Canım sanki var gibi istersen git bir kan ver
Kız sağlik ocağinda randevu yok cuma gününe var zaten o günde adet olmam gerekiyor o zamana kadar bekliyim hemen ümitlenmiyim dedim 2 ay önce dıs grbelik gecirmiştim allah günah yazmasin ama hevesim yok şuan çünkü hem psikolojik açıdan hemde sağlik acisindan cok korkuyorum

Canim öncelikle çok geçmiş olsun bende bu hamileliğimde iki ay önce düşük yapmıştım ama ben bebeğimizin olmasını 1.5 yıldır bekliyordum , rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah umarım sende istediğin zaman bebeğine kavuşursun hakkında hayırlısı ollsun inşallah

Bende 1 senedir bekliyodum dış gebelik olunca psikolojik olarak çöktüm ne biliyim iste allah sağlıkla kucağına almayi nasib etsin

Bende 1 senedir bekliyodum dış gebelik olunca psikolojik olarak çöktüm ne biliyim iste allah sağlıkla kucağına almayi nasib etsin
Amin Allah razı olsun seni çok iyi anlıyorum canım bende düşük yaptığımda kendime gelemedim ama çok şükür ki rabbim hemen nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah

merhaba herkese , adetim de üç gün gecikme var sizce hatalı olabilir mi ümitlenmek istemiyorum hiç

Eklentiler

• IMG_8383.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…