Teşekkür ederim yorumunuz için yarın bi kan vermeyi düşünüyorum, inşallah sonuç güncel olurCanım fotoğraf çok net değil ama kuruma çizgisine falan benzemiyor bence pozitif ya kan ver yada daha güvenilir bir testle (predictor early) gibi tekrar dene sabah ilk idrarınla
Predictor early 10 uıl ye kadar ölçebiliyor
Teşekkür ederim yorumunuz için yarın bi kan vermeyi düşünüyorum çünkü insan sabredemiyorbelli ki henüz erken. yorumlamak için de erken. iki gün sonra ilk idrarla testi tekrarlayın çizgi daha koyulaşmış olursa değeriniz artıyor demektir. umarım gönlünüzdeki gibi olur
Haber ver canım bize deTeşekkür ederim yorumunuz için yarın bi kan vermeyi düşünüyorum, inşallah sonuç güncel olur
kan verdiniz mi sonucunuz nedir meraktayızTeşekkür ederim yorumunuz için yarın bi kan vermeyi düşünüyorum çünkü insan sabredemiyorİnşallah güzel bir sonuç alırım
Bugün gidemedim pazartesi inşallahkan verdiniz mi sonucunuz nedir meraktayız
ay inşallah beklediğiniz sonucu alırsınızBugün gidemedim pazartesi inşallahSonucu alır almaz yazıcam sizlere
Bugün kan testi yaptırdım e nabızdan baktım hcg 23.4 çıkmış neye işaret çok bilmiyorum araştırdım biraz sanırım pozitif olma ihtimali yüksek birkaç güne tekrar yaptırıldığında artış olursa kesinleşiyormuş sanırımay inşallah beklediğiniz sonucu alırsınızkeşke bi test daha yapsaydınız artık çıkardı bence valla ben de heyecanlandım
Yumurtlama ve çatlama günleri belli mi acaba üstünden kaç gün geçtikten sonra bu sonuç çıktı diye merak ettimBugün kan testi yaptırdım e nabızdan baktım hcg 23.4 çıkmış neye işaret çok bilmiyorum araştırdım biraz sanırım pozitif olma ihtimali yüksek birkaç güne tekrar yaptırıldığında artış olursa kesinleşiyormuş sanırım
Evet gebelik var ama 2 gün sonra tekrar veriniz 40 60 arası çıkar belkide daha fazlaBugün kan testi yaptırdım e nabızdan baktım hcg 23.4 çıkmış neye işaret çok bilmiyorum araştırdım biraz sanırım pozitif olma ihtimali yüksek birkaç güne tekrar yaptırıldığında artış olursa kesinleşiyormuş sanırım
Yumurtlama ve çatlama günleri belli mi acaba üstünden kaç gün geçtikten sonra bu sonuç çıktı diye merak etti
Teşekkür ederim öyle yapıcam ama bu kadar bile olması gebeliğe işarettir dimi ben hiç bilmiyorum bu konuları ne hissedeceğimi de şaşırdımEvet gebelik var ama 2 gün sonra tekrar veriniz 40 60 arası çıkar belkide daha fazla
Bugün kan testi yaptırdım e nabızdan baktım hcg 23.4 çıkmış neye işaret çok bilmiyorum araştırdım biraz sanırım pozitif olma ihtimali yüksek birkaç güne tekrar yaptırıldığında artış olursa kesinleşiyormuş sanırım
Vardır canım 1 aylıkSonuç bu şekilde aşağıdaki referans değerine göre sanırım 4 hafta olarak gözüküyor
Eki Görüntüle 3612320
Vitamin takviyeni al mutlakaSonuç bu şekilde aşağıdaki referans değerine göre sanırım 4 hafta olarak gözüküyor
Eki Görüntüle 3612320
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?