- 25 Mayıs 2025
- 20
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi aysenurrkoc
-
Bende görüyorum ama bu çizgi hemen mi çıktı sonra mı çok sonra mıKızlar bugün test yaptım sanki silik bir çizgi var yorumları okudum biraz kurutma çizgisi diyen de çok sizce de belli mi
Hemen çıktı bir iki dakikadaBende görüyorum ama bu çizgi hemen mi çıktı sonra mı çok sonra mı
Evet silik çizgi var hemen çıktıysa okey ama sonradan çıktıysa kuruma çizgisidirKızlar bugün test yaptım sanki silik bir çizgi var yorumları okudum biraz kurutma çizgisi diyen de çok sizce de belli mi
Evet silik çizgi var hemen çıktıysa okey ama sonradan çıktıysa kuruma çizgisidir
İnşallah yaa hemen çıktı ama emin olamadımEvet silik çizgi var hemen çıktıysa okey ama sonradan çıktıysa kuruma çizgisidir
Yine de bu testlerde yalancı pozitiflik riski hep var en net sonucu kan verir en iyisi kan vermenizİnşallah yaa hemen çıktı ama emin olamadım
Teşekkürler öyle yapayımYine de bu testlerde yalancı pozitiflik riski hep var en net sonucu kan verir en iyisi kan vermeniz
Kuruma çizgisi ilk dakikada çıkmaz ve bu çizgi kırmızımsı hayırlı olsunKızlar bugün test yaptım sanki silik bir çizgi var yorumları okudum biraz kurutma çizgisi diyen de çok sizce de belli mi
Ayy inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik olur çok teşekkür ederimKuruma çizgisi ilk dakikada çıkmaz ve bu çizgi kırmızımsı hayırlı olsun
Benim de öyle oldu bugün kan verdim hemşire dedi gebelik yeni baslamişsa çizgi silik çıkabilirMerhabalar regl 5 var erken gebelik 3 tane yaptım silik hepsi
Benim de öyle oldu bugün kan verdim hemşire dedi gebelik yeni baslamişsa çizgi silik çıkabilir
Sonucun çıktı mıBenim de öyle oldu bugün kan verdim hemşire dedi gebelik yeni baslamişsa çizgi silik çıkabilir
Sonucun çıktı mıBende bugün verdim sunucunuz belli oldumu gebe mısınız
Evt cnm pozitifSonucun çıktı mı
Hayırlı olsun canımmm kaç çıktı ve kaç gün geciktiEvt cnm pozitif
Hayırlı olsun canımmm kaç çıktı ve kaç gün gecikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?