silik çizgi

acbe

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
505
364
303
Ankara
arkadaslar reglime 5 gin var predictor once hıc gorunmedı sonra cok cokk az gorundu gıbı mı ben mı kuruyorum flashlı cekım 4-5 saat sonrası dıgerı ılk sızce gevelık var mı

Eklentiler

• IMG_0316.webp
    16 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_0293.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_0289.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 97
burda belli olmamıs zaten hıc cızgı de değilim heralde 6 gün oncesınde gosterdıgıne gore marka

arkadaslar reglime 5 gin var predictor once hıc gorunmedı sonra cok cokk az gorundu gıbı mı ben mı kuruyorum flashlı cekım 4-5 saat sonrası dıgerı ılk sızce gevelık var mı
Benimde böyle ama kamerada normal çizgi gözle görülen bu benimde 6 gün var

Eklentiler

• IMG_4276.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 102
Bende bu markayla böyle çıktı ama gebe değildim umarım siz gebesinizdir

İlk iki görsel de Bende gördüm sanki inşallah vardır Allah gönlüne göre versin ☘

tesekkrler smdı predoctor ile yaptım onda hıc cıkmadj gerçi de hayırlısı artık

Adetime üç gün var kızlar bende bir şey var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum belirtilerim de var sekiz ay önce dış gebelik geçirdim iki aydır tekrar deniyoruz

Eklentiler

• IMG_1163.webp
    86,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1162.webp
    95,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1164.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 43
Adetime üç gün var kızlar bende bir şey var mı yoksa ben mi yanlış görüyorum belirtilerim de var sekiz ay önce dış gebelik geçirdim iki aydır tekrar deniyoruz
bıraz paranoyak olduk bence artık her taraftan cızgı arıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…