Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani kanda mi çıkmadı
Nasıl yani kanda miBenimde silik çizgi vardı ama erken gebelikte çıkmadı sizce olabilir mi
Markası neydi kullandığınız testlerin kaset testler daha güvenilir yazıyor da bilemedim ben de 2 test yaptım ikincisinin markasını unuttum henüz kan veremedim en garantisi kan vermekYok kaset testte cıktı erken gebelik testinde cıkmadı hangisi dogru acaba arada kaldım kaset testlerde cıkıyor
Nasıl yani kanda mi
Markası neydi kullandığınız testlerin kaset testler daha güvenilir yazıyor da bilemedim ben de 2 test yaptım ikincisinin markasını unuttum henüz kan veremedim en garantisi kan vermek
En iyisi kan tahlili yapmak ben yarın yapacağım henüz bir belirtim yok adetim 2 gün gecikti sadeceYok cnm pardon anlatamamışım kaset testlerde cıkıyor erken gebelik testinde cıkmıyor
Albi birisi digeri artımeddi kasetler
Ama erken gebelik testim pahalı olandı güvenilir olan predictor sanırım
En iyisi kan tahlili yapmak ben yarın yapacağım henüz bir belirtim yok adetim 2 gün gecikti sadece
Ayy nasıl dayandın hemen ver bence benim geçmedigi için vermedim
15 aylik oğlum var yalnızım kimseye bırakamıyorum eşim de çalışıyor o yüzden bir türlü ayarlamaymiyorum
Cnm artimed yalanci pozitiflik veriyor albide oyle predector de gozukmuyorsa yokturYok cnm pardon anlatamamışım kaset testlerde cıkıyor erken gebelik testinde cıkmıyor
Albi birisi digeri artımeddi kasetler
Ama erken gebelik testim pahalı olandı güvenilir olan predictor sanırım
Cnm artimed yalanci pozitiflik veriyor albide oyle predector de gozukmuyorsa yoktur
Evet cnm bn uc dort test hariç diğerlerini kullanmiyorum cunku bnm de basina geldi artimed yalanci vermisti bnde deO zaman yok canımalbiye herkes önermiş ama bencede predictor en saglıklısı
Cnm artimed yalanci pozitiflik veriyor albide oyle predector de gozukmuyorsa yoktur
Belirtin var mi pekiO zaman yok canımalbiye herkes önermiş ama bencede Negatif bunlar