İçini açıp bi bak canımArkadaşlar ortada silik bi çizgi çıktı anlayamadım test hata mı var
Hatalı gibi koyu çizgisi fazla köşede değil mi
Banda öyle geldiHatalı gibi koyu çizgisi fazla köşede değil mi
Ay bunlar açılıyor muİçini açıp bi bak canım
Evet canım içini açmaya çalış kağıttan bak belki kağıdı kaymıştır öyle at buraya
Evet canım test doğru silik çizgi var dediğin gibi hangi marka buBu daha net
Oncomed diye bir test ilk kez yaptım bundanEvet canım test doğru silik çizgi var dediğin gibi hangi marka bu
Yaaa valla bende duymadım o markayı hiç ama bariz silik çizgi var adetinde geciktiyse hayırlı olsun bence hamilesin darısı bana inşallahOncomed diye bir test ilk kez yaptım bundan
Aaaa öyle mi kuzum çok beklemişsin sabırla Rabbim meyvesini verdi demek ki sonunda çok sevindimmmm hemen gidip acile kan ver istersen 2 saate çıkar buraya yaz mutlaka güzel haberlerini bekliyorumYa şimdi kaset test var ağlıycam bu da silik çizgi ve idrar beklemeden 3 yıldır bekliyorum
Değildir canım kaset testte bile baya belirgin beta değerin yüksek demek kiAdet olucak gibiyim karnım şişti kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum kimyasal ise
Değildir canım kaset testte bile baya belirgin beta değerin yüksek demek ki
İçini ferah tut canım acile gidebilirsen hemen kan ver bence gebesin ben öyle gördüm yaniÇok teşekkür ederim gerçekten şu an kimseyle paylaşamıyorum sohbetin bana çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?