Silik çizgi

Aminnn canım benim de inşallah kız hatta iki testi peş peşe yapmana rağmen böyle belirgin silik çıktıysa beta yüksektir diye düşünüyorum baya
Amin canım bu ay çok dua ettim türbeye gittim inşallah rabbim gönlüme göre verir

Çok iyi tabiki kuzum tam olduğu gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ismim Dilan bana da dua eder misin ismimle bana sa sağlıkla nasip olsun inşallah
Amin canım inşallah sanada nasip olur hemen kan sulandırı ı aldım başlamak için çünkü doktor bi daha hamile kalırsan kullanıcaksdın dedi

Amin canım inşallah sanada nasip olur hemen kan sulandırı ı aldım başlamak için çünkü doktor bi daha hamile kalırsan kullanıcaksdın dedi
Benim öyle bir sıkıntım yoktu rahminde perde vardı kızım 5 aylıkken erken doğdu histereskopi oldum aralık ayında sonra da bi kaç aydır pkosla tanıştım vardır Bir sebebi zamanı vardır diyorum acelem yok zaten sağlıkla kolaylıkla zamanında olsun inşallah

Ablamda da var 2 tane düşük ve kalp atışı durmuştu çok şükür 3 tane çocuğu var o iğneyi kullandığın sürece Allah'ın izniyle hiç bişey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…