Aminnn canım benim de inşallahgidip vericem şimdi rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Amin canım bu ay çok dua ettim türbeye gittim inşallah rabbim gönlüme göre verirAminnn canım benim de inşallahkız hatta iki testi peş peşe yapmana rağmen böyle belirgin silik çıktıysa beta yüksektir diye düşünüyorum baya
Amin canım test sonucun çıkarsa buraya da haber etAmin canım bu ay çok dua ettim türbeye gittim inşallah rabbim gönlüme göre verir
Şimdi vermeye gidiyorum mutlaka yazıcamAmin canım test sonucun çıkarsa buraya da haber et
Hayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın kucagınaŞimdi vermeye gidiyorum mutlaka yazıcam
Yok sadece doymuyordum normalde öyle değilim vs şu an bile kasıklarım batıyor adet olucam gibi hissediyorumHayırlı olsun inşallah sağ salim alırsın kucagınabelirtin var mıydıı
Hayırlı olsun şimdiden teşekkür ederim yanıt içinYok sadece doymuyordum normalde öyle değilim vs şu an bile kasıklarım batıyor adet olucam gibi hissediyorum
Hayırlı olsun şimdiden teşekkür ederim yanıt
136 çıktıAmin canım test sonucun çıkarsa buraya da haber et
Bir gün gecikti nasıl sizce136 çıktı
Çok iyi tabiki kuzum tam olduğu gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBir gün gecikti nasıl sizce
Umarım bunu sağlıkla alırsın kucagına benim de 1 düşük 1 kürtajım var 3 gün var ve pkos görünümüne de sahibimİnşallah sağlıklı olur 1 düşüpim 1 kürtajım var
Amin canım inşallah sanada nasip olur hemen kan sulandırı ı aldım başlamak için çünkü doktor bi daha hamile kalırsan kullanıcaksdın dediÇok iyi tabiki kuzum tam olduğu gibi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahismim Dilan bana da dua eder misin ismimle bana sa sağlıkla nasip olsun inşallah
Benim öyle bir sıkıntım yoktu rahminde perde vardı kızım 5 aylıkken erken doğdu histereskopi oldum aralık ayında sonra da bi kaç aydır pkosla tanıştım vardır Bir sebebi zamanı vardır diyorum acelem yok zaten sağlıkla kolaylıkla zamanında olsun inşallahAmin canım inşallah sanada nasip olur hemen kan sulandırı ı aldım başlamak için çünkü doktor bi daha hamile kalırsan kullanıcaksdın dedi
3 tane çizgi gözüküyor hatalı gibi inşallah hamilesinizdirBu daha net
Yaaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizi duanda unutma lütfen136 çıktı
Ablamda da var 2 tane düşük ve kalp atışı durmuştu çok şükür 3 tane çocuğu var o iğneyi kullandığın sürece Allah'ın izniyle hiç bişey olmuyorAmin canım inşallah sanada nasip olur hemen kan sulandırı ı aldım başlamak için çünkü doktor bi daha hamile kalırsan kullanıcaksdın dedi
Evet açılıyor bir aç bakAy bunlar açılıyor mu
İnşallah canım dün hemen başladımAblamda da var 2 tane düşük ve kalp atışı durmuştu çok şükür 3 tane çocuğu var o iğneyi kullandığın sürece Allah'ın izniyle hiç bişey olmuyor
Adet olucak gibiyim karnım şişti kasıklarım ağrıyor çok korkuyorum kimyasal ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?