Silik çizgi

Bulunduğum yerde aynı marka var bi kaç gün bekleyip kan vericem
korunmayi biraktigimdan beri ilac kullanmiyorumnyaklasik 6 aydir agri kesici dahi kullanmadim

var gibi duruyor regl oldunnuz mu
Kızlar sabah test yaptım çizgi yok gibi hayalet bir çizgi var ama yok gibi de olsaydı daha koyu olmaz mıydı birde şöyle bir detay var idrara batıramadım fazla

Kızlar sabah test yaptım çizgi yok gibi hayalet bir çizgi var ama yok gibi de olsaydı daha koyu olmaz mıydı birde şöyle bir detay var idrara batıramadım fazlaEki Görüntüle 3632631
ben birsey goremedim ya bemde sabah test yaptim sabah 6 bucukta sonra bakarim dedim kuruma cizgisi bile cikmamis bu arada yanlis hesaplamisim benim bat 21miş simdi takvimime baktim yani en gec yarin adet olmam gerekiyor hala olmadim bilmiyorum negatif testler de kafami karistiriyor

Canım burası kaliteyi düşürüyor çok ince hayalet çizgi var ben görebiliyorum ama güven vermiyor

Kaset testim var bir tane moralim bozuldu olsaydı çok daha belirgin çıkması gerekmiyor muydu
burda genelde kasette ogrenenler oluyor ozellikle gecikme varsa erken gebelik testi guvenilir degilll yani ben oyle okumustum ama ilk idrarla yapacagin icin yarin sabah yap benceee

burda genelde kasette ogrenenler oluyor ozellikle gecikme varsa erken gebelik testi guvenilir degilll yani ben oyle okumustum ama ilk idrarla yapacagin icin yarin sabah yap benceee
İlk defa geciktim umutluyum ama umutsuzlukta var gecikme olduğu için daha net çıkmaz mıydı çizgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…