İlk fotoğrafa baktın mı canım bana hafif pembemsi gibi geldi ama ikinci evet kuruma çizgisi gibiÜzgünüm ama bu kuruma çizgisi
Kaç dakika da çıktı canimİlk fotoğrafa baktın mı canım bana hafif pembemsi gibi geldi ama ikinci evet kuruma çizgisi gibi
İlki 3 dakika diğeri beklemişKaç dakika da çıktı canim
korunmayi biraktigimdan beri ilac kullanmiyorumnyaklasik 6 aydir agri kesici dahi kullanmadimAnladım canım değişiyor bazen ilaç kullanıma göre
Bulunduğum yerde aynı marka var bi kaç gün bekleyip kan vericemAaa yine test yapacak mısın
Bak benimkide böyle 1-2 dakika içinde belirdiBulunduğum yerde aynı marka var bi kaç gün bekleyip kan vericem
Net gözüküyor canımBak benimkide böyle 1-2 dakika içinde belirdi
Korunmayı bıraktıktan sonra oluyormuş canımkorunmayi biraktigimdan beri ilac kullanmiyorumnyaklasik 6 aydir agri kesici dahi kullanmadim
Bulunduğum yerde aynı marka var bi kaç gün bekleyip kan vericem
korunmayi biraktigimdan beri ilac kullanmiyorumnyaklasik 6 aydir agri kesici dahi kullanmadim
Kızlar sabah test yaptım çizgi yok gibi hayalet bir çizgi var ama yok gibi de olsaydı daha koyu olmaz mıydı birde şöyle bir detay var idrara batıramadım fazlavar gibi duruyor regl oldunnuz mu
ben birsey goremedim ya bemde sabah test yaptim sabah 6 bucukta sonra bakarim dedim kuruma cizgisi bile cikmamis bu arada yanlis hesaplamisim benim bat 21miş simdi takvimime baktim yani en gec yarin adet olmam gerekiyor hala olmadim bilmiyorum negatif testler de kafami karistiriyorKızlar sabah test yaptım çizgi yok gibi hayalet bir çizgi var ama yok gibi de olsaydı daha koyu olmaz mıydı birde şöyle bir detay var idrara batıramadım fazlaEki Görüntüle 3632631
Canım burası kaliteyi düşürüyor çok ince hayalet çizgi var ben görebiliyorum ama güven vermiyorben birsey goremedim ya bemde sabah test yaptim sabah 6 bucukta sonra bakarim dedim kuruma cizgisi bile cikmamis bu arada yanlis hesaplamisim benim bat 21miş simdi takvimime baktim yani en gec yarin adet olmam gerekiyor hala olmadim bilmiyorum negatif testler de kafami karistiriyor
bat ne zamandi senin canimCanım burası kaliteyi düşürüyor çok ince hayalet çizgi var ben görebiliyorum ama güven vermiyor
Dündübat ne zamandi senin canim
o zaman isler degisir
Kaset testim var bir tane moralim bozuldu olsaydı çok daha belirgin çıkması gerekmiyor muyduo zaman isler degisirkaset test yap bence
Bak benimkide böyle 1-2 dakika içinde belirdi
Evet o ilk yaptığım andı kuruyunca dahada belirginleşti ama dediğim gibi markada çok olumsuz yorum varNet gözüküyor canım
burda genelde kasette ogrenenler oluyor ozellikle gecikme varsa erken gebelik testi guvenilir degilll yani ben oyle okumustum ama ilk idrarla yapacagin icin yarin sabah yap benceeeKaset testim var bir tane moralim bozuldu olsaydı çok daha belirgin çıkması gerekmiyor muydu
Bende var gibi gördüm, hatta benimki de böyleydi battan bir gün ömce test yaptığımda sonra gün geçtikçe koyulaştı:)Kızlar bat bugün dün akşam test yaptım sizce var mıdır anlayamadım ilk fotoğraf yaptıktan 3 dakika sonra çekilmiş ikinci fotoğraf beklemiş hali Eki Görüntüle 3632319 Eki Görüntüle 3632320
Evet canım insan güvenemiyorEvet o ilk yaptığım andı kuruyunca dahada belirginleşti ama dediğim gibi markada çok olumsuz yorum var
İlk defa geciktim umutluyum ama umutsuzlukta var gecikme olduğu için daha net çıkmaz mıydı çizgilerburda genelde kasette ogrenenler oluyor ozellikle gecikme varsa erken gebelik testi guvenilir degilll yani ben oyle okumustum ama ilk idrarla yapacagin icin yarin sabah yap benceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?