Ay inşallah canım benim bugün 1 gün geçmiş oluyor canım yarın yine yapacağımBende var gibi gördüm, hatta benimki de böyleydi battan bir gün ömce test yaptığımda sonra gün geçtikçe koyulaştı:)
daha net de cikabilirdi ama markadan markaya degisiyor bu testlere guvenemiyoruz biliyorsun battan once kasette ogrenenler de olmuştu yani kaset erkene gore daha orani yüksekİlk defa geciktim umutluyum ama umutsuzlukta var gecikme olduğu için daha net çıkmaz mıydı çizgiler
Yarın sabah onu da yaparım dayanabilirsem birde bende beyaz akıntı devam ediyor yumurtlamamdan beridaha net de cikabilirdi ama markadan markaya degisiyor bu testlere guvenemiyoruz biliyorsun battan once kasette ogrenenler de olmuştu yani kaset erkene gore daha orani yüksek
bende ayni sekilde bi ara yumurtlamadan sonra baya azaldi regle 5 6 gun kala yogunlasti bence erken yoğunlaştı cunku reglime yakin yogunlasir ve kanamam baslardi bu sefer baya erken yoğunlaştı arada bi azaliyor yine cogaliyor anlamadimYarın sabah onu da yaparım dayanabilirsem birde bende beyaz akıntı devam ediyor yumurtlamamdan beri
Canım burası kaliteyi düşürüyor çok ince hayalet çizgi var ben görebiliyorum ama güven vermiyor
Hayırlısı olsun insallahAy inşallah canım benim bugün 1 gün geçmiş oluyor canım yarın yine yapacağım
Benimde tam tersi hiç akıntım olmazdıbende ayni sekilde bi ara yumurtlamadan sonra baya azaldi regle 5 6 gun kala yogunlasti bence erken yoğunlaştı cunku reglime yakin yogunlasir ve kanamam baslardi bu sefer baya erken yoğunlaştı arada bi azaliyor yine cogaliyor anlamadim
psikolojik midir nedir anlamıyorum ki artikBenimde tam tersi hiç akıntım olmazdı
Vucüdumuz bizimle oyun oynuyor olabilir mipsikolojik midir nedir anlamıyorum ki artik
olabilir inanırım yani dalga geciyor benimle resmen hem kanama baslamiyo hem testler negatifVucüdumuz bizimle oyun oynuyor olabilir mi
Evet canım öyle kırmızıları görmediğimiz sürece umut varolabilir inanırım yani dalga geciyor benimle resmen hem kanama baslamiyo hem testler negatifbakalim battan sonra yukselen hcg ler oluyormus kanama baslamadigi surece sansimiz var
insallah bakalim hayırlısı olsun artikEvet canım öyle kırmızıları görmediğimiz sürece umut var
Amin canıminsallah bakalim hayırlısı olsun artik
ben eleniyorum kahverengiye döndü akıntım adet oluyorumO
Amin canım
Aaa üzüldüm canım hayırlısı olsun hepimizin hakkındaben eleniyorum kahverengiye döndü akıntım adet oluyorum
amin insallah seninki sana tutunurAaa üzüldüm canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında
İnşallah canım diyorum acaba stres yaptığım için gelmiyor olabilir mi ama geçen ay daha stres yapmıştım 6 tane test yapmıştım gecikmeden vaktinde gelmiştiamin insallah seninki sana tutunur
oluyor oyle bende gecen ay daha stresliydim ama iki gun erken adet oldum bu ay da günümdeyim ve oluyorum sakin kalmaya çalış sabirli ol güzel haberlerin yoksa insallahİnşallah canım diyorum acaba stres yaptığım için gelmiyor olabilir mi ama geçen ay daha stres yapmıştım 6 tane test yapmıştım gecikmeden vaktinde gelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?