Silik çizgi

İlk defa geciktim umutluyum ama umutsuzlukta var gecikme olduğu için daha net çıkmaz mıydı çizgiler
daha net de cikabilirdi ama markadan markaya degisiyor bu testlere guvenemiyoruz biliyorsun battan once kasette ogrenenler de olmuştu yani kaset erkene gore daha orani yüksek

daha net de cikabilirdi ama markadan markaya degisiyor bu testlere guvenemiyoruz biliyorsun battan once kasette ogrenenler de olmuştu yani kaset erkene gore daha orani yüksek
Yarın sabah onu da yaparım dayanabilirsem birde bende beyaz akıntı devam ediyor yumurtlamamdan beri

Yarın sabah onu da yaparım dayanabilirsem birde bende beyaz akıntı devam ediyor yumurtlamamdan beri
bende ayni sekilde bi ara yumurtlamadan sonra baya azaldi regle 5 6 gun kala yogunlasti bence erken yoğunlaştı cunku reglime yakin yogunlasir ve kanamam baslardi bu sefer baya erken yoğunlaştı arada bi azaliyor yine cogaliyor anlamadim

Benimde tam tersi hiç akıntım olmazdı

olabilir inanırım yani dalga geciyor benimle resmen hem kanama baslamiyo hem testler negatif bakalim battan sonra yukselen hcg ler oluyormus kanama baslamadigi surece sansimiz var
Evet canım öyle kırmızıları görmediğimiz sürece umut var

İnşallah canım diyorum acaba stres yaptığım için gelmiyor olabilir mi ama geçen ay daha stres yapmıştım 6 tane test yapmıştım gecikmeden vaktinde gelmişti
oluyor oyle bende gecen ay daha stresliydim ama iki gun erken adet oldum bu ay da günümdeyim ve oluyorum sakin kalmaya çalış sabirli ol güzel haberlerin yoksa insallah

Kızlar size tavsiye edeceğim 2 test var. Biri dr. Prufer one step .. adetime 5 kala pozitif verdi hem de akşam 1 saatlik idrarla. Günden güne koyulastı. 2. De awox gebelik testi... kaset olan one step bakın bir ay once 5 test yapmıştım kuruma bile çıkarmıyordu netten alın

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-20-15-25-29-034_com.miui.gallery.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…