Z zeyneppp0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 5 3 1 28 Salı 21:55 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #1 Merhaba reglim 5 gün gecikti, bugün artimed test yaptım 5 dakika icinde boyle oldu, yorum yapar mısınız Eklentiler IMG_5427.webp 20,8 KB · Görüntüleme: 79 IMG_5428.webp 21 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba reglim 5 gün gecikti, bugün artimed test yaptım 5 dakika icinde boyle oldu, yorum yapar mısınız
Z zeyyoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 1.022 376 43 26 Salı 22:13 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #2 Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır
Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır
Z zeyneppp0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 5 3 1 28 Salı 22:14 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #3 zeyyoo .!.: Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiginiz bir marka var mî acaba
zeyyoo .!.: Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiginiz bir marka var mî acaba
B Berfin0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2021 1.516 465 73 Salı 22:16 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #4 zeyneppp0 .!.: Merhaba reglim 5 gün gecikti, bugün artimed test yaptım 5 dakika icinde boyle oldu, yorum yapar mısınız Genişletmek için tıkla... Artımed yalancı pozitif veriyor ama bu şekilde olmuyor hafif silik oluyor. Bence pozitif
zeyneppp0 .!.: Merhaba reglim 5 gün gecikti, bugün artimed test yaptım 5 dakika icinde boyle oldu, yorum yapar mısınız Genişletmek için tıkla... Artımed yalancı pozitif veriyor ama bu şekilde olmuyor hafif silik oluyor. Bence pozitif
simge43 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2023 1.736 296 53 37 Salı 22:24 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #5 Berfin0 .!.: Artımed yalancı pozitif veriyor ama bu şekilde olmuyor hafif silik oluyor. Bence pozitif Genişletmek için tıkla... Bnce var gibi
Berfin0 .!.: Artımed yalancı pozitif veriyor ama bu şekilde olmuyor hafif silik oluyor. Bence pozitif Genişletmek için tıkla... Bnce var gibi
Z zeyyoo Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 1.022 376 43 26 Salı 23:50 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #6 zeyneppp0 .!.: Tavsiye ettiginiz bir marka var mî acaba Genişletmek için tıkla... Ben miratechle öğrenmiştim hamileliğimi awoxa guvenılır dıyorlar
zeyneppp0 .!.: Tavsiye ettiginiz bir marka var mî acaba Genişletmek için tıkla... Ben miratechle öğrenmiştim hamileliğimi awoxa guvenılır dıyorlar
Z zeyneppp0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 5 3 1 28 Çarşamba 12:54 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #7 zeyyoo .!.: Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiginiz bir marka var mî a zeyyoo .!.: Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır Genişletmek için tıkla... simge43 .!.: Bnce var gibi Genişletmek için tıkla... Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff
zeyyoo .!.: Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır Genişletmek için tıkla... Tavsiye ettiginiz bir marka var mî a zeyyoo .!.: Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır Genişletmek için tıkla... simge43 .!.: Bnce var gibi Genişletmek için tıkla... Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff
M Menemenseverim_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2025 88 20 3 28 Çarşamba 13:32 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #8 zeyneppp0 .!.: Tavsiye ettiginiz bir marka var mî a Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff Genişletmek için tıkla... Kaç çıktııı
zeyneppp0 .!.: Tavsiye ettiginiz bir marka var mî a Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff Genişletmek için tıkla... Kaç çıktııı
simge43 Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2023 1.736 296 53 37 Çarşamba 14:40 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #9 zeyneppp0 .!.: Tavsiye ettiginiz bir marka var mî a Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff Genişletmek için tıkla... Cok sevindim kac cikti
zeyneppp0 .!.: Tavsiye ettiginiz bir marka var mî a Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff Genişletmek için tıkla... Cok sevindim kac cikti
ozlemgvnnn Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2025 97 26 3 26 Çarşamba 14:42 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #10 zeyneppp0 .!.: Tavsiye ettiginiz bir marka var mî a Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al
zeyneppp0 .!.: Tavsiye ettiginiz bir marka var mî a Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına al
Z zeyneppp0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 5 3 1 28 Çarşamba 16:29 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #11 simge43 .!.: Cok sevindim kac cikti Genişletmek için tıkla... 2448
Z zeyneppp0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2025 5 3 1 28 Çarşamba 16:29 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyneppp0 #12 Menemenseverim_ .!.: Kaç çıktııı Genişletmek için tıkla... 2448