Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiye ettiginiz bir marka var mî acabaSeni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır![]()
Artımed yalancı pozitif veriyor ama bu şekilde olmuyor hafif silik oluyor. Bence pozitifMerhaba reglim 5 gün gecikti, bugün artimed test yaptım 5 dakika icinde boyle oldu, yorum yapar mısınız
Bnce var gibiArtımed yalancı pozitif veriyor ama bu şekilde olmuyor hafif silik oluyor. Bence pozitif![]()
Ben miratechle öğrenmiştim hamileliğimi awoxa guvenılır dıyorlarTavsiye ettiginiz bir marka var mî acaba
Tavsiye ettiginiz bir marka var mî aSeni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır![]()
Seni üzmek istemem ama artımed genelde yalancı pozitif veriyor başka markayla yada kan vererek doğrula sonucunu inşallahh vardır![]()
Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiffBnce var gibi
Kaç çıktıııTavsiye ettiginiz bir marka var mî a
Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff![]()
Cok sevindim kac ciktiTavsiye ettiginiz bir marka var mî a
Merhabalar hanımlar testi yaptıktan sonra kan testi yaptırmıştim sonuclar Bugun cıktı ve pozitiff![]()
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alTavsiye ettiginiz bir marka var mî a
2448Cok sevindim kac cikti
2448Kaç çıktııı