Çok fazla olmuyor bende dünden beri var sadece az amaKahverengi lekelenmelerin oluyo mu peki benim üç gündür kahverengi lekelenmelerim var az da değil fazlada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla olmuyor bende dünden beri var sadece az amaKahverengi lekelenmelerin oluyo mu peki benim üç gündür kahverengi lekelenmelerim var az da değil fazlada
Çok fazla olmuyor bende dünden beri varKahverengi lekelenmelerin oluyo mu peki benim üç gündür kahverengi lekelenmelerim var az da değil fazlada
bir kaç gün bekleyip kan verin bence bende şuan aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün kan verdim negatif çıktı şuan kahverengi lekelenmelerim var beklicem biraz daha adetim gelmezse bir daha kan ereceğim benim testimde bu şekilde
En üstteki baya net
İnşlllah vardır senin içinde çok sevinirim bende bayadır istiyorum çok istiyorumİnşallah sendede bende de vardır gebelik uzun zamandır istiyoruz bizde![]()
O bugun yaptığımEn üstteki baya net
Evetyaptıklarının hepsi erken gebelik testimi
Mor olan markası farklı pembeler aynı ama hepsi erken gebelik testiyaptıklarının hepsi erken gebelik testimi
Bide bugun sabah uyanır uyanmaz miğdem saniyelik bulandı bi 4.5 saniye felan sonra geçtiyaptıklarının hepsi erken gebelik testimi
İnşllah sende vardır varsa bana haber et bende sana edicemBurdan haberleşelim sonuçları![]()
İyi olur cnm varsa cikar ztn hayirlisi olsunYarın sabah onlardan da denicem
Regl gunun ne zmnKahverengi lekelenmelerin oluyo mu peki benim üç gündür kahverengi lekelenmelerim var az da değil fazlada
Uygulamada 4 gün var görünüyor ama çok düzenli günü günü ne olmuyorum pko var bendeRegl gunun ne zmn
Bazen mevsim gecislerinde yada korunmayi biraktiktan sonra lekelenme ile baslayip regle donebilir cnm yerlesmede cok az kanama oluyo diyorlar sen fazla dedigin icin bisey diyemem kisiden ksiiye degisebiliriUygulamada 4 gün var görünüyor ama çok düzenli günü günü ne olmuyorum pko var bende
Aynen olabilir dediğiniz markalarda test yapacağım onlarda çıkarasa biraz bekler kan veririm yoksa da yoktur zatenBazen mevsim gecislerinde yada korunmayi biraktiktan sonra lekelenme ile baslayip regle donebilir cnm yerlesmede cok az kanama oluyo diyorlar sen fazla dedigin icin bisey diyemem kisiden ksiiye degisebiliri