• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Kahverengi lekelenmelerin oluyo mu peki benim üç gündür kahverengi lekelenmelerim var az da değil fazlada
Çok fazla olmuyor bende dünden beri var
Şu zamana kadar hiçbir testim böyle çıkmadı daha öncr yaptıklarımda da silik hiç görmemiştim ve ben doktorada muhane oluyorum gebelik için bu ay düşünüyordum olduğunu düşüyorum inşllah vardır 🥹
bir kaç gün bekleyip kan verin bence bende şuan aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı dün kan verdim negatif çıktı şuan kahverengi lekelenmelerim var beklicem biraz daha adetim gelmezse bir daha kan ereceğim benim testimde bu şekilde

Valla bilemiyorum işte bende pko da var ondan dolayıda olabilir benim bu lekelenmeler ama testte ikinci çizgi çıplak gözle bariz net çıkınca heyecanlanmadım desem yalan olur dört yıldır evliyim ilk defa başıma böyle bir şey geldi

IMG_5644.webp

Çok yeni olabilir bekle biraz daha niye bilmiyorum ama sende var gibi hissettim inşallah hayırlı haberlerle

Uygulamada 4 gün var görünüyor ama çok düzenli günü günü ne olmuyorum pko var bende
Bazen mevsim gecislerinde yada korunmayi biraktiktan sonra lekelenme ile baslayip regle donebilir cnm yerlesmede cok az kanama oluyo diyorlar sen fazla dedigin icin bisey diyemem kisiden ksiiye degisebiliri

Bazen mevsim gecislerinde yada korunmayi biraktiktan sonra lekelenme ile baslayip regle donebilir cnm yerlesmede cok az kanama oluyo diyorlar sen fazla dedigin icin bisey diyemem kisiden ksiiye degisebiliri
Aynen olabilir dediğiniz markalarda test yapacağım onlarda çıkarasa biraz bekler kan veririm yoksa da yoktur zaten

Back
X