• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

ova3602

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
228
38
13
26
Merhaba bugün dpo 10 benim sabah ilk idrarla test yaptım çok silik Bi çizgi çıktı ben mi göz yanılması yaşıyorum acaba sizde bakarmısınız
20251102_151543.webp
20251102_151349.webp

Gönlünüze göre olsun inşallah sonuç 💖
İnşallah ya ama Bi haftadır o kadar çok ağrım var ki hem göğüs hem kasıklarda bugün de belim çok ağrıyor ayakta duramıyorum normalde adet ağrıları Bi gün önceden başlar Bi haftadan fazladır bu şekilde

İnşallah ya ama Bi haftadır o kadar çok ağrım var ki hem göğüs hem kasıklarda bugün de belim çok ağrıyor ayakta duramıyorum normalde adet ağrıları Bi gün önceden başlar Bi haftadan fazladır bu şekilde
Benimde öyle olmuştu adet olcam sanmıştım adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu ama adet olmadım 🤭
Haber verin mutlaka merak ettim çok

Benimde öyle olmuştu adet olcam sanmıştım adet ağrısı gibi kasık ağrım oldu ama adet olmadım 🤭
Haber verin mutlaka merak ettim çok
Haber veririm tabi ki Peki istemsiz uyku hali oluyomuydu sizde yani normalde gece 1 de 2 de uyuyan biriyim saat 10 olunca gözlerim kapanıyor çok halsizim yani belirti aramıyorum ama gelip gelip beni buluyor gibi 😅

Haber veririm tabi ki Peki istemsiz uyku hali oluyomuydu sizde yani normalde gece 1 de 2 de uyuyan biriyim saat 10 olunca gözlerim kapanıyor çok halsizim yani belirti aramıyorum ama gelip gelip beni buluyor gibi 😅
Benim en belirgin özelliklerim uyku mide bulantısı ve göğüs acısıydı. O uyku ilk 3 ay gidiyor bebek varsa :)
Halsizlik hiçbir şey yapmak istememek hepsi belirtiydi bende

Benim en belirgin özelliklerim uyku mide bulantısı ve göğüs acısıydı. O uyku ilk 3 ay gidiyor bebek varsa :)
Halsizlik hiçbir şey yapmak istememek hepsi belirtiydi bende
Bu kadar belirtiye hamile değilsem artık bişi diyrmicem arrıık iki gün sonra tekrar test yapınca görcem 😅

Back
X