- 14 Mart 2025
- 118
- 57
- 13
Merhaba, yarın adet olmam gerekiyor testi bu gece yaptımAdetiniz geçti mi dHa varmı çünkü sizin testiniz benden daha belirgin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, yarın adet olmam gerekiyor testi bu gece yaptımAdetiniz geçti mi dHa varmı çünkü sizin testiniz benden daha belirgin
Net belli markası nedirMerhaba benim testime de bakabilir misiniz rica etsem arkadaşlar Eki Görüntüle 3668210
Bence kan verebilirsin yarın eğer test güvenilirse gebesinizMerhaba, yarın adet olmam gerekiyor testi bu gece yaptım
Laboquick normal kaset testiNet belli markası nedir
Bu markaya iyi diyorlar ay hadi inşallah sizde sonucunuzu yazın buraya merak ettimLaboquick normal kaset testi
Dayanabiliyorsan dayan benimde baş ağrım vs olunca ben hiç almamaya çalışıyorum çok zorda kalırsan al benceBende hiç şimdiye kadar parol i.medim ki hep arveles içtim dayanmaya çalışıcam bakalım artık
Bence kan verebilirsin yarın eğer test güvenilirse gebesiniz
Kesin var o zamanLaboquick normal kaset testi
İnşallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın bende pcos var 1 buçuk yıl oldu aslında az Bi süre ama insan yoruluyor gerçektenDayanabiliyorsan dayan benimde baş ağrım vs olunca ben hiç almamaya çalışıyorum çok zorda kalırsan al bence
Teşekkür ederim yanıtlarınız için insan inanamiyorKesin var o zaman
İnşallah canım hepimiz İnşallah kolaylıkla kavuşuruz sende öyleDaha önce de böyle bir çizgi ile öğrenmiştim hamile olduğumu, regl olacağım zamanlar ise hep bembeyaz oluyordu güvenilir olduğunu düşünüyorum teşekkür ederimumarım sizin de sonucunuz pozitiftir
Amin canım benimİnşallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın bende pcos var 1 buçuk yıl oldu aslında az Bi süre ama insan yoruluyor gerçekten
Çok fazla takmamaya çalışıyorum normalde ama bu ay ovulasyon testi yaptım ondan takıldım biraz yumurtlama gününü değerlendirdik o zamandan beri ağrılarım varAmin canım benim
Hiç canını sıkma ben attık vazgeçtiğim kafama takmadığım zaman öğrendim. Çok stres yaptıkça daha da olmuyor sanki .
İnşallah canım hepimiz İnşallah kolaylıkla kavuşuruz sende öylePeki belirtin varmı yazarmısın
Valla dualarım seninle hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallahÇok fazla takmamaya çalışıyorum normalde ama bu ay ovulasyon testi yaptım ondan takıldım biraz yumurtlama gününü değerlendirdik o zamandan beri ağrılarım var
İnşallah canım ya artık 4 Kasım bat günüm bakalım sonuç ne olacak bende merak ediyorum nasipte varsa yaşıcamValla dualarım seninle hayırlısıyla güzel sonuçlar al inşallah![]()
Göğüs ağrın çok mu yoksa sadece hassasiyet mi varçok alakasız olacak ama çok sevdiğim bir yemeği yerken aniden çok midem bulandı, bugün de birden başım döndü bende test yapmak istedim zaten denediğimiz için , onun dışında gogus ağrım var ama her PMSte ağrır zaten
Hassasiyet var sadece ama kendinizi benimle kıyaslamayın şu yüzden söylüyorum ilk seferinde sürekli yumurtalıklarımda ağrı ve göğüs ağrısı hissetmiştim, asla mide bulantısı vs olmamisti. Sonra malesef kaybettim. Bu sefer bambaşka belirtilerim oldu bir kez bile karin bölgemde ağrı vs hissetmedim. Aynı kişi bile farklı şeyler hissedebiliyor bu sebeple belirtilere takılmayın, umarım en mutlu olacağınız zaman sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınızGöğüs ağrın çok mu yoksa sadece hassasiyet mi var
Umarım sende öyle bu sefer sağlıklı Bi şekilde alırsın kucağına aslında kıyaslama değilde benim belirtiler adet mi yoksa gebelik mi onu çözmeye çalışıyorum gerçi ikisini ayırt etmek çok zor hatta bulunduğumuz süreç daha zor insan kafasında kırk tane şey kuruyor hayırlısı olsun hakkımızda ama test yaptırmalısın Kan testinde net sonuç alırsın benceHassasiyet var sadece ama kendinizi benimle kıyaslamayın şu yüzden söylüyorum ilk seferinde sürekli yumurtalıklarımda ağrı ve göğüs ağrısı hissetmiştim, asla mide bulantısı vs olmamisti. Sonra malesef kaybettim. Bu sefer bambaşka belirtilerim oldu bir kez bile karin bölgemde ağrı vs hissetmedim. Aynı kişi bile farklı şeyler hissedebiliyor bu sebeple belirtilere takılmayın, umarım en mutlu olacağınız zaman sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız![]()
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum bende yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum, çok haklısınız özellikle insan denerken ve isterken her belirtiyi hamileliğe yoruyor zihni oyunlar oynuyorUmarım sende öyle bu sefer sağlıklı Bi şekilde alırsın kucağına aslında kıyaslama değilde benim belirtiler adet mi yoksa gebelik mi onu çözmeye çalışıyorum gerçi ikisini ayırt etmek çok zor hatta bulunduğumuz süreç daha zor insan kafasında kırk tane şey kuruyor hayırlısı olsun hakkımızda ama test yaptırmalısın Kan testinde net sonuç alırsın bence