Silik cizgi

seyma6467

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2025
117
13
13
27
Kizlar bu test predicktor sizce bunda silik cizgi var mi ben goruyorum 3 dk da cikti ama sonra kayboldu sanki

Belirtilerin var mı cnm bende iki keredir test yapıyorum albi markasıdan çıkmiyor mu ben mi görmüyorum anladım giti ya
Canim belirtim gogus hassasiyetim vardi ama suan yok bide hizli hareket ani hareket yapinca batma oluyordu bi iki gun beyaz akinti geldi sonra kesildi suan reglime 4 gun var ama bi belirti kalmadi

Cuma gün days comfort diye bi marka aldim internetten o gelecek reglime 2 gun kalmis olacak onu yapacagim

Canim belirtim gogus hassasiyetim vardi ama suan yok bide hizli hareket ani hareket yapinca batma oluyordu bi iki gun beyaz akinti geldi sonra kesildi suan reglime 4 gun var ama bi belirti kalmadi
İnşallah vardır yoksada hiç üzülme herşeyde bir hayır var benimde bu ay 4 gün gecikti 5. Gün geldi bir gün geldi kesildi bir kaç günde koyu bir akıntı vardı test yaptım görünüyor görünmüyor bişey belkide ben öyle görüyorumdur ama bilmiyorum karnım çok şiş kasıklarımda Ağrı oluyor bilmiyorum yani

2 yıldır evliyim 4 aylık bir düşük yaptım geçen sene 1bucuk yıldır da istiyoruz inşallah vardır bu ay ya

Testin fotosu var mi bende bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…