Var gibi sanki yanlış görmüyorsam, siteye yükleyince kalite bozuluyor. Ben de aynı test ile çok silik bir çizgi ile öğrenmiştimKizlar bu test predicktor sizce bunda silik cizgi var mi ben goruyorum 3 dk da cikti ama sonra kayboldu sanki
Eki Görüntüle 3678948
Insallah vardirVar gibi sanki yanlış görmüyorsam, siteye yükleyince kalite bozuluyor. Ben de aynı test ile çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim
Belirtilerin var mı cnm bende iki keredir test yapıyorum albi markasıdan çıkmiyor mu ben mi görmüyorum anladım giti yaKizlar bu test predicktor sizce bunda silik cizgi var mi ben goruyorum 3 dk da cikti ama sonra kayboldu sanki
Eki Görüntüle 3678948
İnşallah hamilesinizdir, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallahInsallah vardir
Aynen bu sekilde gozukuyor buda normal gorunumu ama sonradan cizgi kaybolduVar gibi sanki yanlış görmüyorsam, siteye yükleyince kalite bozuluyor. Ben de aynı test ile çok silik bir çizgi ile öğrenmiştim
Canim belirtim gogus hassasiyetim vardi ama suan yok bide hizli hareket ani hareket yapinca batma oluyordu bi iki gun beyaz akinti geldi sonra kesildi suan reglime 4 gun var ama bi belirti kalmadiBelirtilerin var mı cnm bende iki keredir test yapıyorum albi markasıdan çıkmiyor mu ben mi görmüyorum anladım giti ya
Insallah canim yarin bi test daha gelecek onu yapicamİnşallah hamilesinizdir, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Bi testi tekrarlayın derimAynen bu sekilde gozukuyor buda normal gorunumu ama sonradan cizgi kaybolduEki Görüntüle 3678950
İnşallah vardır yoksada hiç üzülme herşeyde bir hayır var benimde bu ay 4 gün gecikti 5. Gün geldi bir gün geldi kesildi bir kaç günde koyu bir akıntı vardı test yaptım görünüyor görünmüyor bişey belkide ben öyle görüyorumdur ama bilmiyorum karnım çok şiş kasıklarımda Ağrı oluyor bilmiyorum yaniCanim belirtim gogus hassasiyetim vardi ama suan yok bide hizli hareket ani hareket yapinca batma oluyordu bi iki gun beyaz akinti geldi sonra kesildi suan reglime 4 gun var ama bi belirti kalmadi
2 yıldır evliyim 4 aylık bir düşük yaptım geçen sene 1bucuk yıldır da istiyoruz inşallah vardır bu ay yaİnşallah vardır yoksada hiç üzülme herşeyde bir hayır var benimde bu ay 4 gün gecikti 5. Gün geldi bir gün geldi kesildi bir kaç günde koyu bir akıntı vardı test yaptım görünüyor görünmüyor bişey belkide ben öyle görüyorumdur ama bilmiyorum karnım çok şiş kasıklarımda Ağrı oluyor bilmiyorum yani
Testin fotosu var mi bende bakayimİnşallah vardır yoksada hiç üzülme herşeyde bir hayır var benimde bu ay 4 gün gecikti 5. Gün geldi bir gün geldi kesildi bir kaç günde koyu bir akıntı vardı test yaptım görünüyor görünmüyor bişey belkide ben öyle görüyorumdur ama bilmiyorum karnım çok şiş kasıklarımda Ağrı oluyor bilmiyorum yani
Gecmis olsun canim insallah vardir rabbim isteyen herkese nasip etsin benim ikinci gebeligim olacak eger varsa tabi2 yıldır evliyim 4 aylık bir düşük yaptım geçen sene 1bucuk yıldır da istiyoruz inşallah vardır bu ay ya
Amin inşallahGecmis olsun canim insallah vardir rabbim isteyen herkese nasip etsin benim ikinci gebeligim olacak eger varsa tabi
Evet sanki bir cizgi var gibi orda benimki gibi belli belirsizAmin inşallah
Aynen bende işte napcagimi hiç bilmiyorum hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorumEvet sanki bir cizgi var gibi orda benimki gibi belli belirsiz
Bide bu koyu lekenme bittiğinden beri beyaz bir akıntı başladıAynen bende işte napcagimi hiç bilmiyorum hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum
Yerlesme kanamasi olabilir belki canimBide bu koyu lekenme bittiğinden beri beyaz bir akıntı başladı
İnşallah öyledir yarın gidip kan vereyim bakalım hayırlısı neyse o olsunYerlesme kanamasi olabilir belki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?