- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Var canım bebek. İnşllah kanda da çıkarilkkez görüyorum beşkide bundan paniğim
bu ay 2 nisanda igne vuruldum çatlatma
ayın 10 dada progesteronuma bakıldı 60 çıktı o ara gebelik testide yaptrdım beta kanda 3 çıktı iğnenin etkisi azalmış olmalı dr çok erken zaten dedi
bugün yani iğneden 13. gün erken gebelik testim bu şekilde çıktı şütfen bişey söyleyin pzt kan testi yaptrcam
inşallah igne etkisi degildirVar canım bebek. İnşllah kanda da çıkar
Yok cnm iğne etkisi 10. gün bitiyomuşinşallah igne etkisi degildir
ilkkez görüyorum beşkide bundan paniğim
bu ay 2 nisanda igne vuruldum çatlatma
ayın 10 dada progesteronuma bakıldı 60 çıktı o ara gebelik testide yaptrdım beta kanda 3 çıktı iğnenin etkisi azalmış olmalı dr çok erken zaten dedi
bugün yani iğneden 13. gün erken gebelik testim bu şekilde çıktı şütfen bişey söyleyin pzt kan testi yaptrcam
Yok cnm iğne etkisi 10. gün bitiyomuş
cnm bnde öyle düşündüğüm için sevinemedim ama gecen pazartesi igneden 7 gün sonra kan degerim 3 öyle olsa oda yuksek çıkmazmıydıcanım benimde böyle idi ovitrelle çatlatma iğnesi ile 12.gündede pozitif di ama yalancı pozitif miş...daha etkisinden yeni kurtuluyorum..allah bir an önce hepimize nasip etsinn
Sağol canım yeni öğrendim hemde doktor ikiz gözüküyo dedi :) maşallah seninde baya büyümüş :)Canim sen de uzun suredir hamilr kalmaya calisiyordun hamile misin?
Ay cok sevindim kuzum ya. Rabbim tamamina erdirsin saglikla.
hamile misin kuzumBenim testim de böyleydi inşallah Rabbim nasip etmiştir aramıza hoşgeldin demek için sabırsızlandım :)
Sağol canım yeni öğrendim hemde doktor ikiz gözüküyo dedi :) maşallah seninde baya büyümüş :)
36 haftalık hemde :) sende hamileymişsin çok sevindim aramıza hoşgeldinhamile misin kuzum
36 haftalık hemde :) sende hamileymişsin çok sevindim aramıza hoşgeldin
hayırlısı ile kucagına al ünşallah şimdi şöyleki pazartes günü 3 olan beta degerim cumartesiye yukselmez sanırım igne etkisi olsa dimi totem olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?