Eki Görüntüle 3582400 Eki Görüntüle 3582401 Kızlar adetime 4 gün var kaset laboquick sabah ilk idrarla yaptım prodoctor öğleden sonra silik çizgileri sizde görebiliyomusunuz ilk gebeliğim olacak lütfen yardım
Bende hala olmadım yarın bende test yapıcamSonucunuz ne oldu acaba ?
Birbirimizi haber edelim olur mu bende bugun çok açık renk su gibi sökülür gibi oldu durdu çözemedim yunurtlama takip etmişmiydinizBende hala olmadım yarın bende test yapıcam
Olur yarım yamalak yaptım bu ay hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum siz pik gördünüz mü bu ayBirbirimizi haber edelim olur mu bende bugun çok açık renk su gibi sökülür gibi oldu durdu çözemedim yunurtlama takip etmişmiydiniz
Insallah gonlunuze gore olur ama ben pek goremedim erken yapmissiniz belki bi kc gun sonra tekrarlayin insallah guzel haberlerle gelirsinizEki Görüntüle 3582400 Eki Görüntüle 3582401 Kızlar adetime 4 gün var kaset laboquick sabah ilk idrarla yaptım prodoctor öğleden sonra silik çizgileri sizde görebiliyomusunuz ilk gebeliğim olacak lütfen yardım
Yarın tekrarlıycam sağolun inşallah vardır çok belirtim var bel ve kaşık ağrısı mide yanması bulantı inşallah psikolojik değildirInsallah gonlunuze gore olur ama ben pek goremedim erken yapmissiniz belki bi kc gun sonra tekrarlayin insallah guzel haberlerle gelirsiniz
Insallah cnm rabbim gonlune gore versin bende yarin bi kan testi verecem rabbim hepimize nasip etsinYarın tekrarlıycam sağolun inşallah vardır çok belirtim var bel ve kaşık ağrısı mide yanması bulantı inşallah psikolojik değildir
Sizde kan sonucunuzu yazın haberleşelimInsallah cnm rabbim gonlune gore versin bende yarin bi kan testi verecem rabbim hepimize nasip etsin
Tm cnmSizde kan sonucunuzu yazın haberleşelim
Test yaptınız mı ?? Ben adet oldum bi kez daha güven olmazmış testlere onu gördümOlur yarım yamalak yaptım bu ay hangi gün yumurtladığımı bilmiyorum siz pik gördünüz mü bu ay
Evet yaptım alttakini sabah daha belirgin çizgi çıktı yarın kan vereceğimTest yaptınız mı ?? Ben adet oldum bi kez daha güven olmazmış testlere onu gördüm
Benimde o şekilde çıktı ama adet oldum şuan bu testlere gerçekten güven olmuyo direk kan verin benceEvet yaptım alttakini sabah daha belirgin çizgi çıktı yarın kan vereceğim Eki Görüntüle 3588001
Canım ne yaptın verdin mi kanEvet yaptım alttakini sabah daha belirgin çizgi çıktı yarın kan vereceğim Eki Görüntüle 3588001
Kan verdim sonucu bekliyorum hala çıkmadı 4 saate çıkar dedi 1.30 gibi verdimCanım ne yaptın verdin mi kan
Benimde o şekilde çıktı ama adet oldum şuan bu testlere gerçekten güven olmuyo direk kan verin bence
Çıktımı canımKan verdim sonucu bekliyorum hala çıkmadı 4 saate çıkar dedi 1.30 gibi verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?