Hayırlı olsun canım benim hamilesin muhtemelen şuan değeri 90 100 falan :)Merhaba kızlar
1ay önce rahim filmi çektirdim.Bu ay ovulasyon testi kullandım .yumurtlamadan 14 gün sonra test bu. Pozitif dimi?
Bende rahim filmi çektirdikten sonraki ay kalamadım malesef şimdi ikinci ayım adet günüm geldi ancak negatifÇok teşekkür ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin .yarın akşam değerimi yazarım . Benden sonra konuyu okuyacaklara da fikir olsun diye..
Benim eğer bu ay olmasa dr gonal f ile başlıyacaktı.6 ay klomen kullandım olmadı. Kürler denedim olmadı. Rahimde tıkanıklık yok dedi dr..İnş en yakın zamanda sizde kalırsınızBende rahim filmi çektirdikten sonraki ay kalamadım malesef şimdi ikinci ayım adet günüm geldi ancak negatif
Benimde ypk dedi doktor benim iki tane karnımda öldü kürtajım oldu rabbim tekrar nasip eder inşallah önceden tak tak olurdu şimdi olmuyor 7 aydır deniyoruz :)Benim eğer bu ay olmasa dr gonal f ile başlıyacaktı.6 ay klomen kullandım olmadı. Kürler denedim olmadı. Rahimde tıkanıklık yok dedi dr..İnş en yakın zamanda sizde kalırsınız
48 çıktı.varmış gebelik.Değeriniz kaç cıktı acaba
yaa MaşAllah sağlıkla ilerler insAllah arkadaşım48 çıktı.varmış gebelik.Artışa bakmak için yine kan vericem.
Bariz pozitif canım tebrikler sağlıkla ilerler insAllahBnmkidemi dış gebelik acaba
Teşekkürleryaa MaşAllah sağlıkla ilerler insAllah arkadaşım
Bariz pozitif canım tebrikler sağlıkla ilerler insAllah
Tekrar deneyin bence bizede atın testiniziBana yardım edermisiniz benim erken gebelik testimde silik çizgi çıktı reglime de 5 gün gecikmişti bende kan testi yaptırdım negatif çıktı 5gün geciktiğinde şuanda 14 gün gecikti ama daha olmadım eşime test de al başka birşey de utanıyorum çünkü 5 gün geçtiğinde reglim kan da çıkardı değil mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?