Silik çizgiyi görüyormusunuz?

Degisken0

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
899
684
303
Merhaba kızlar
1ay önce rahim filmi çektirdim.Bu ay ovulasyon testi kullandım .yumurtlamadan 14 gün sonra test bu. Pozitif dimi?

Eklentiler

• 880A00AC-44D9-4DBE-803F-900A6043CCBA.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 190
O silik çizgi ben ilk başlardada vardi diş gebelik te olabilir mis sonra iste doktora gittik hamileymisim suan 2. Ayim bitti 3 aya giricem doktara git cnm

Çok teşekkür ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin . yarın akşam değerimi yazarım . Benden sonra konuyu okuyacaklara da fikir olsun diye..

Çok teşekkür ederim . Allah isteyen herkese nasip etsin . yarın akşam değerimi yazarım . Benden sonra konuyu okuyacaklara da fikir olsun diye..
Bende rahim filmi çektirdikten sonraki ay kalamadım malesef şimdi ikinci ayım adet günüm geldi ancak negatif

Bende rahim filmi çektirdikten sonraki ay kalamadım malesef şimdi ikinci ayım adet günüm geldi ancak negatif
Benim eğer bu ay olmasa dr gonal f ile başlıyacaktı.6 ay klomen kullandım olmadı. Kürler denedim olmadı. Rahimde tıkanıklık yok dedi dr..İnş en yakın zamanda sizde kalırsınız

Benim eğer bu ay olmasa dr gonal f ile başlıyacaktı.6 ay klomen kullandım olmadı. Kürler denedim olmadı. Rahimde tıkanıklık yok dedi dr..İnş en yakın zamanda sizde kalırsınız
Benimde ypk dedi doktor benim iki tane karnımda öldü kürtajım oldu rabbim tekrar nasip eder inşallah önceden tak tak olurdu şimdi olmuyor 7 aydır deniyoruz :)

Bana yardım edermisiniz benim erken gebelik testimde silik çizgi çıktı reglime de 5 gün gecikmişti bende kan testi yaptırdım negatif çıktı 5gün geciktiğinde şuanda 14 gün gecikti ama daha olmadım eşime test de al başka birşey de utanıyorum çünkü 5 gün geçtiğinde reglim kan da çıkardı değil mi sizce ?

Tekrar deneyin bence bizede atın testinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…