İnşallah bitanem bakalm kan verdim bende pazartesi çıkacak sonuç
Aminnnnn hayırlı sonuçlar alın inşallahİnşallah bitanem bakalm kan verdim bende pazartesi çıkacak sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bitanem bakalm kan verdim bende pazartesi çıkacak sonuç
Aminnnnn hayırlı sonuçlar alın inşallahİnşallah bitanem bakalm kan verdim bende pazartesi çıkacak sonuç
Sonucun çıktı beta 5483Aminnnnn hayırlı sonuçlar alın inşallah![]()
Bugün kan verdim regl 6gün geçti beta 548339,2 çıktı bir dahaki verdiğim beta 38,9 A düştü kimyasal gebelik olduğu için düşük yaptım sizde emin olmadan umut bağlamayın hayal kırıklığına uğramayın benim gibiinşallah hamilesinizdir Rabbim nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla inşallah
![]()
Maşallah subhanAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim tebrik ederimBugün kan verdim regl 6gün geçti beta 5483
Saol bitanem Allah herkeze nasip etsin beta bekledigimden yüksek geldi bakalmm haftaya ultrasona gitcemMaşallah subhanAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim tebrik ederim![]()
Telaş yapmayın ama hemen bir doktora gidip danışmanızda fayda var tiroid gibi bir rahatsızlığınız yada hormon bozukluğunuz varmıydı bu sebeplerden kaynaklı da birşey olabilir.allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah korkma bol bol dua etCanım ya beta bakıldı gece ben normalde 11 haftalık gebeyim zaten fakat beta hCG bakıldı çıkan sayı 12402.8 bu betayı Google yazıyorum 5 ile 6 hafta arasında diyor kafam karıştı acaba bebek çok mu geç gelişiyor
Teşekkür ederimTelaş yapmayın ama hemen bir doktora gidip danışmanızda fayda var tiroid gibi bir rahatsızlığınız yada hormon bozukluğunuz varmıydı bu sebeplerden kaynaklı da birşey olabilir.allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah korkma bol bol dua et![]()
Ben 6 hafta oldu kontrole gidemedim daha hala bebeği göremedim kalp atışını duyamadımTelaş yapmayın ama hemen bir doktora gidip danışmanızda fayda var tiroid gibi bir rahatsızlığınız yada hormon bozukluğunuz varmıydı bu sebeplerden kaynaklı da birşey olabilir.allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah korkma bol bol dua et![]()
Bu gün hastaneye gittim bir cinsiyet tahmini alabilirmiyimTelaş yapmayın ama hemen bir doktora gidip danışmanızda fayda var tiroid gibi bir rahatsızlığınız yada hormon bozukluğunuz varmıydı bu sebeplerden kaynaklı da birşey olabilir.allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah korkma bol bol dua et![]()
Vallahi canım bana var gibi geldi ama bilemiyorumregl olmama 3-5 gün var ama doğum kapsamlı sigorta yaptırmak istediğim için bugün emin olmak için test yaptım (gebelik varsa sigorta karşılamıyor) test bembeyaz çıkmadı, geçen ay silikti ama kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi de böyle çıktı lütfen görenler bi şeyler yazabilir mi kaygılıyım. regl olmama da daha var o yüzden kan vermek için de erken napsam bilemedim
Sabah ilk ıdrarla mı yaptın birde ben artı med de ögrendim ama artı med e kimse iyi bakmıyor varsa da pozitif yoksada pozitif gösteriyormuşregl olmama 3-5 gün var ama doğum kapsamlı sigorta yaptırmak istediğim için bugün emin olmak için test yaptım (gebelik varsa sigorta karşılamıyor) test bembeyaz çıkmadı, geçen ay silikti ama kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi de böyle çıktı lütfen görenler bi şeyler yazabilir mi kaygılıyım. regl olmama da daha var o yüzden kan vermek için de erken napsam bilemedim
avox test sabah ilk idrarla yaptım bu da bu sabahSabah ilk ıdrarla mı yaptın birde ben artı med de ögrendim ama artı med e kimse iyi bakmıyor varsa da pozitif yoksada pozitif gösteriyormuş
Vallahi tatlım sanki yine silik bir çizgi var gibi ya hakkında hayırlısı olsun artık istiyorsan olsunavox test sabah ilk idrarla yaptım bu da bu sabah
Ama sanki dünkü daha belirgindi gerçi benimki adetim 12 gün geçti çıkmadı 15 ci gün birinde çıktı diğerinde çıkmadı çıktı dediğim de böyle seninkiler gibi belli bile değildi fotoda hiç görünmüyordu en sonunda 18 ci gecikmesin de adetimin hem kanda 18.8 çıktı hemde aynı gün çift kırmızıyı gördüm idrar testinde ama benim ki geç döllenmeydi ondan bu kadar geç göründü zaten ya 3 ya da 4 haftalıktımavox test sabah ilk idrarla yaptım bu da bu sabah
Ama sanki dünkü daha belirgindi gerçi benimki adetim 12 gün geçti çıkmadı 15 ci gün birinde çıktı diğerinde çıkmadı çıktı dediğim de böyle seninkiler gibi belli bile değildi fotoda hiç görünmüyordu en sonunda 18 ci gecikmesin de adetimin hem kanda 18.8 çıktı hemde aynı gün çift kırmızıyı gördüm idrar testinde ama benim ki geç döllenmeydi ondan bu kadar geç göründü zaten ya 3
benim dünkü daha silikti bugün daha belirgin, fotoğraflarda da tam belli olmuyoAma sanki dünkü daha belirgindi gerçi benimki adetim 12 gün geçti çıkmadı 15 ci gün birinde çıktı diğerinde çıkmadı çıktı dediğim de böyle seninkiler gibi belli bile değildi fotoda hiç görünmüyordu en sonunda 18 ci gecikmesin de adetimin hem kanda 18.8 çıktı hemde aynı gün çift kırmızıyı gördüm idrar testinde ama benim ki geç döllenmeydi ondan bu kadar geç göründü zaten ya 3 ya da 4 haftalıktım