silik erken gebelik testi

39,2 çıktı bir dahaki verdiğim beta 38,9 A düştü kimyasal gebelik olduğu için düşük yaptım sizde emin olmadan umut bağlamayın hayal kırıklığına uğramayın benim gibi🥺inşallah hamilesinizdir Rabbim nasip etsin sağlıklı ve hayırlısıyla inşallah 🤲🏻
Bugün kan verdim regl 6gün geçti beta 5483

Canım ya beta bakıldı gece ben normalde 11 haftalık gebeyim zaten fakat beta hCG bakıldı çıkan sayı 12402.8 bu betayı Google yazıyorum 5 ile 6 hafta arasında diyor kafam karıştı acaba bebek çok mu geç gelişiyor

Canım ya beta bakıldı gece ben normalde 11 haftalık gebeyim zaten fakat beta hCG bakıldı çıkan sayı 12402.8 bu betayı Google yazıyorum 5 ile 6 hafta arasında diyor kafam karıştı acaba bebek çok mu geç gelişiyor
Telaş yapmayın ama hemen bir doktora gidip danışmanızda fayda var tiroid gibi bir rahatsızlığınız yada hormon bozukluğunuz varmıydı bu sebeplerden kaynaklı da birşey olabilir.allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah korkma bol bol dua et🤲🏻

Telaş yapmayın ama hemen bir doktora gidip danışmanızda fayda var tiroid gibi bir rahatsızlığınız yada hormon bozukluğunuz varmıydı bu sebeplerden kaynaklı da birşey olabilir.allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın inşallah korkma bol bol dua et🤲🏻
Teşekkür ederim🙏 hayır bir hormon bozukluğum yok troll içinde ben 8 sene önce ameliyat oldum bir sıkıntı yok şükür hastane işine gelince de gidemiyorum

Ben 6 hafta oldu kontrole gidemedim daha hala bebeği göremedim kalp atışını duyamadım 😥😢

Dpo 10 predictor, sizce var mıdır kızlar? Regle 4 gün var. Yoksa olmamıştr zannediyorum
IMG_4637.webp
IMG_4635.webp

Bu gün hastaneye gittim bir cinsiyet tahmini alabilirmiyim 🩵🩷

Eklentiler

• 1000043466.webp
    1000043466.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 27
regl olmama 3-5 gün var ama doğum kapsamlı sigorta yaptırmak istediğim için bugün emin olmak için test yaptım (gebelik varsa sigorta karşılamıyor) test bembeyaz çıkmadı, geçen ay silikti ama kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi de böyle çıktı lütfen görenler bi şeyler yazabilir mi kaygılıyım. regl olmama da daha var o yüzden kan vermek için de erken napsam bilemedim

Eklentiler

• 31D5B682-AA4C-4AAF-B77C-C07E92ADC6D0.webp
    31D5B682-AA4C-4AAF-B77C-C07E92ADC6D0.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 19
regl olmama 3-5 gün var ama doğum kapsamlı sigorta yaptırmak istediğim için bugün emin olmak için test yaptım (gebelik varsa sigorta karşılamıyor) test bembeyaz çıkmadı, geçen ay silikti ama kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi de böyle çıktı lütfen görenler bi şeyler yazabilir mi kaygılıyım. regl olmama da daha var o yüzden kan vermek için de erken napsam bilemedim
Vallahi canım bana var gibi geldi ama bilemiyorum

Sabah ilk ıdrarla mı yaptın birde ben artı med de ögrendim ama artı med e kimse iyi bakmıyor varsa da pozitif yoksada pozitif gösteriyormuş

Eklentiler

• IMG_8331.webp
    IMG_8331.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 22
avox test sabah ilk idrarla yaptım bu da bu sabah
Ama sanki dünkü daha belirgindi gerçi benimki adetim 12 gün geçti çıkmadı 15 ci gün birinde çıktı diğerinde çıkmadı çıktı dediğim de böyle seninkiler gibi belli bile değildi fotoda hiç görünmüyordu en sonunda 18 ci gecikmesin de adetimin hem kanda 18.8 çıktı hemde aynı gün çift kırmızıyı gördüm idrar testinde ama benim ki geç döllenmeydi ondan bu kadar geç göründü zaten ya 3 ya da 4 haftalıktım

Ama sanki dünkü daha belirgindi gerçi benimki adetim 12 gün geçti çıkmadı 15 ci gün birinde çıktı diğerinde çıkmadı çıktı dediğim de böyle seninkiler gibi belli bile değildi fotoda hiç görünmüyordu en sonunda 18 ci gecikmesin de adetimin hem kanda 18.8 çıktı hemde aynı gün çift kırmızıyı gördüm idrar testinde ama benim ki geç döllenmeydi ondan bu kadar geç göründü zaten ya 3
Ama sanki dünkü daha belirgindi gerçi benimki adetim 12 gün geçti çıkmadı 15 ci gün birinde çıktı diğerinde çıkmadı çıktı dediğim de böyle seninkiler gibi belli bile değildi fotoda hiç görünmüyordu en sonunda 18 ci gecikmesin de adetimin hem kanda 18.8 çıktı hemde aynı gün çift kırmızıyı gördüm idrar testinde ama benim ki geç döllenmeydi ondan bu kadar geç göründü zaten ya 3 ya da 4 haftalıktım
benim dünkü daha silikti bugün daha belirgin, fotoğraflarda da tam belli olmuyo

Back
X