Ay hadi inşşş.. Hemen umutlanmak da istemiyorum ama duramadım görünceVar gbi kan testi verirsen daha belli olur net sonuç
Adetime daha 6 gün var.. O yüzden fazla umutlanmak istemiyorum ama insan işte duramıyor :/Adetiniz gectimi yada kaç gün var acaba
Merhaba kan testi pazartesi günü yaptırdım 252 çıktı, perşembe günü gene yaptırdım 880 çıkmıştı ama benim adetlerim hep düzensiz olduğu için adetim için bir şey diyemem.. Ultrasona girdim ama doktor şuanda görmedim bir şey dedi 2 hafta sonra TR ye geldiğimde gene gideceğim. Çok korkuyorum:/Adetiniz gectimi yada kaç gün var acaba
Merhaba ben o kadar çok yaptım ki her gün anlatamamMerhaba sonucunuz ne oldu acaba bende de pco var 3 sene olduuğraşıyoruz .. bu clearblue testi yanıltmıştı beni yalancı pozitif göstermişti
Kan tahlilimde en son 880 çıktı.. Rabbim hiç bir kucağı boş bırakmasın Allahım size de tez zamanda nasip etsin.. Stres çok önemli bi faktör inşallah rabbim nasip eder hepimizeTebrik ederim bende pcos hastasıyım ben burda bi gebelik görüyorum umarım bu ay benim için de aynı tablo olursonucu paylaş lütfen
Evde ki en silik idrar testinden ortalama 5 gün sonra kan testi yaptırdım. İkinci kan testini de 3 gün sonra yaptırdımKaç gün sonra kan testi yaptınjz
Gayet pozitif değerde yüksek hayırlı olsunMerhaba ben o kadar çok yaptım ki her gün anlatamamkan testim en son 880 çıktı 2 hafta sonra gene gideceğim ultrason için çok tedirginim.. En son yaptığım testlerde böyle Eki Görüntüle 3234032
Ay Mehri başımın üstüne seve seve ederim. Her duama sizi de katacağım söz. Rabbim Hz. Yusuf güzelliğinde çocuklar nasip etsin sizlere de.. Hayıt macununu bu arada çok tavsiye ederim instagramda Nihalin bahçesinden aldım… Bir de afedersiniz ama aralıklı ilişkide bulunun eşinizleGayet pozitif değerde yüksek hayırlı olsunBanada dua edermisiniz
Çok teşekkür ederim bu çok değerli duanızı bağışlamanızAy Mehri başımın üstüne seve seve ederim. Her duama sizi de katacağım söz. Rabbim Hz. Yusuf güzelliğinde çocuklar nasip etsin sizlere de.. Hayıt macununu bu arada çok tavsiye ederim instagramda Nihalin bahçesinden aldım… Bir de afedersiniz ama aralıklı ilişkide bulunun eşinizle
Çok teşekkür ederim bu çok değerli duanızı bağışlamanızAmin.. hayıt iyi gelmedi bana pko olduğumdan hormonları alt üst etti.. Aralıklı ilişkiyi herkes diyor doğru diyorsu
İmanlı hayırlı sağlıklı huzurlu bereketli bi bebeğiniz olsun Allah'ın izniyle. Aralıklı ilişki ne demek acabaAy Mehri başımın üstüne seve seve ederim. Her duama sizi de katacağım söz. Rabbim Hz. Yusuf güzelliğinde çocuklar nasip etsin sizlere de.. Hayıt macununu bu arada çok tavsiye ederim instagramda Nihalin bahçesinden aldım… Bir de afedersiniz ama aralıklı ilişkide bulunun eşinizle
Ben de oylAy hadi inşşş.. Hemen umutlanmak da istemiyorum ama duramadım görünce
Benimde böyleydi dün gittim hastnaeye. Daha bişi demek için erken dedi 2 gün sonra yine gel kan ver bakalım değerine dediMerhaba ben o kadar çok yaptım ki her gün anlatamamkan testim en son 880 çıktı 2 hafta sonra gene gideceğim ultrason için çok tedirginim.. En son yaptığım testlerde böyle Eki Görüntüle 3234032
Merhaba tekrardan gittiniz mi acaba?Ben de oyl
Benimde böyleydi dün gittim hastnaeye. Daha bişi demek için erken dedi 2 gün sonra yine gel kan ver bakalım değerine dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?