- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi MEVANURRRR
-
ay kıyamamayy insallah arkadaşlar..mide kazınması gece wc ye kalkmak dışında belirti yok..bugun test verdim sonuç yarın çıkacak dayanamayıp size de sordum..4 yıl olunca inanamıyorum..
amin canım inşallah. .bir tane düşük olunca tedirginlikte oluyor. .ay kıyamam
bayadır bekliyormuşsun
inşallah hayırlı haberi alırsın bir an evvel
Hadi inşallah..ilk 1 dk içerisinde pembelesti silikte olsa..inşallah yarın pozitif sonuç alırım. .Canım benimde testim böyle çıkmıştı :) , büyük ihtimal hamilesin .
Gözün aydın olsun şimdiden , sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hamilesn canımm hadi hayirlisi
inşallah arkadaşlar dua edin bizim için. .mucizem gelmiş olsunGozunuz aydin
Kesin hamilesiniz bence..bendede ayni sey olmustu..mesela silik bile ciksa kesin hamile olumurmus ama diyelim silik cikti bikac gun sonra negatif cikti o arada cocuk farkinda olmadan dusuyomus ..suan kesin hamilesiniz bence :)
Kesin hamilesiniz bence..bendede ayni sey olmustu..mesela silik bile ciksa kesin hamile olumurmus ama diyelim silik cikti bikac gun sonra negatif cikti o arada cocuk farkinda olmadan dusuyomus ..suan kesin hamilesiniz bence :)
Neden olmasın tabiki olabilir.
Bende gordum o silik çizgiyi inşallah hamilesindiryarin koş sağlık ocagina
amin canım inşallah. .bir tane düşük olunca tedirginlikte oluyor. .
Hadi inşallah..ilk 1 dk içerisinde pembelesti silikte olsa..inşallah yarın pozitif sonuç alırım. .
inşallah arkadaşlar dua edin bizim için. .mucizem gelmiş olsun
Inşallah benim de pozitif olur :) seninki de hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesinBende de ayni cikmisti , hayirli olsun İnsallah..
Amin canım inşallah yarın bende pozitifi görürüm dua et benim için. .1 düşük olunca korku da oluyor. .inşallah varsa Sayet sağlıkla kucağıma almak nasip olsunHamilesin canim bebek küçük olunca yani hormonlar artmadan silik çıkıyor benimde silikti hayirlisiyla kucagina almakta nasip olsun islh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?