- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi MEVANURRRR
-
Ayy inşallah canım. .senin de günün geçti mi. .kan verdin miCanım daha önceki 2 hamileliğim de dayanamayıp erken test yapmıştık ve böyle silik çıkmıştı ve bu hafta yine yaptık ve yine aynı çıktı Rabbim in izniyle hamileyiz canım
Bende ekim ayında 10 haftalik kalp atışı duyulmayinca aldırmak zorunda kaldım. .ve o günden sonra bebek konusunu eşimle bile konuşmadık.oluruna bıraktık. .ne kadar büyük acı olduğunu anlayabiliyorum. .ama bu defa sağlıklı olurlar insallahYok canım günüm aslında yarın daha geçmedi ama biz dayanamadik, önceki deneyimlerden de çıkacağını düşündük, birkaç gün sonra kan verecem, 6 ay önce ikinci kızım 27 haftalıkken karnimda öldü onun acısına teselli olsun diye istedik yoksa atlatamayacam umarım sağlıkla kucagimiza alırız ikimizde
İnşallah canım...Bende ekim ayında 10 haftalik kalp atışı duyulmayinca aldırmak zorunda kaldım. .ve o günden sonra bebek konusunu eşimle bile konuşmadık.oluruna bıraktık. .ne kadar büyük acı olduğunu anlayabiliyorum. .ama bu defa sağlıklı olurlar insallah
Hayırlı olsun. Rabbim saglılla kucagina almayi nasip etsin. Silik cizgiden belliymiş zaten :))arkadaşlar hamdolsun hamileyim 231 çıktı değerim..rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin..insallah bu defa sağlıklı devam eder..
Çok teşekkür ederim sağolun. .Bugün tekrarladim biraz daha koyulasmisti Hamdolsun ki kan testi pozitif :) sizinki de hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinHayırlı olsun. Rabbim saglılla kucagina almayi nasip etsin. Silik cizgiden belliymiş zaten :))
Çok teşekkür ederim sağolun. .Bugün tekrarladim biraz daha koyulasmisti Hamdolsun ki kan testi pozitif :) sizinki de hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Teşekkür ederim canım. .bizim sebepsiz infertiliteydi. .sorun olmamasina rağmen gebelik olmamisti. .ağustosta tüp bebek yaptirmistik ve tuttu ama kalp atışını duyamadik kürtaj olmak zorunda kaldım. .Dr lar zaten önemli olan vücudun gebeliği öğrenmesi diyordu ama uzun zaman olunca pel inanmiyordum. .ama Hamdolsun Rabbim doğal yolla nasip eyledi..bursadayim ben..bence aşılamanin normal iliskiden pek farkı yok gibi imkanınız varsa tüp deneyin bence..Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin insallahgozun aydın cnm hayırlı olsun...baska formlarda seni gordum pco mu vardı sende ? hamilesin allah kucagına almayı nasip etsin inşallah...
tüp bebek mi yaptırdın? nerde? bende 3.aşılma için dr arıyorum yardımcı olurmusn?
Teşekkür ederim canım. .bizim sebepsiz infertiliteydi. .sorun olmamasina rağmen gebelik olmamisti. .ağustosta tüp bebek yaptirmistik ve tuttu ama kalp atışını duyamadik kürtaj olmak zorunda kaldım. .Dr lar zaten önemli olan vücudun gebeliği öğrenmesi diyordu ama uzun zaman olunca pel inanmiyordum. .ama Hamdolsun Rabbim doğal yolla nasip eyledi..bursadayim ben..bence aşılamanin normal iliskiden pek farkı yok gibi imkanınız varsa tüp deneyin bence..Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin insallah
Amin darısı sana olur inşallah. .ne kadar zaman oldu ..herseyin bir Vakti var canım sen dua etmekten ve ümitli olmaktan vaz geçme Rabbim gönlüne göre verecek insallahçok teşekkur ederim canm.. allah bu defa yüzünü güldürsün inşallah sağ salim kucagına almayı nasip etsinn...tüm isteyenlerin inşallah..
tüp bebek konusu beni daha cok geriyor içimden bir his tüp bebek olmadan olucak diyor ama rabbim neyi nasip ederse onu yaşayacağız...
Amin darısı sana olur inşallah. .ne kadar zaman oldu ..herseyin bir Vakti var canım sen dua etmekten ve ümitli olmaktan vaz geçme Rabbim gönlüne göre verecek insallah
hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsiz bende sebepsiz infertile eşim ve bende sorun yok diyorlar doktorlar aşılama önerdiler 14 aydır bekliyoruz bende yaza kadar daha beklicem tüp bebek yaptırma imkanım yok inşallah bize de nasip olur bir tedavi varmıydı kullandığın belirtilerinden bahseder misin biraz ne zaman başladı belirtilerinTeşekkür ederim canım. .bizim sebepsiz infertiliteydi. .sorun olmamasina rağmen gebelik olmamisti. .ağustosta tüp bebek yaptirmistik ve tuttu ama kalp atışını duyamadik kürtaj olmak zorunda kaldım. .Dr lar zaten önemli olan vücudun gebeliği öğrenmesi diyordu ama uzun zaman olunca pel inanmiyordum. .ama Hamdolsun Rabbim doğal yolla nasip eyledi..bursadayim ben..bence aşılamanin normal iliskiden pek farkı yok gibi imkanınız varsa tüp deneyin bence..Rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin insallah
inşallah canım sizi çok iyi anlıyorum bende 4 yıl bekledim..duam tüm bebek isteyenler..rabbim inşallah en kısa zamanda hiç beklemediğin anda mucizeni gönderir..Amin cnm inşallah..2 yıl oluyor artik 1 yıldır tedavi oluyorm 2kez aşılama yaptırdım tutmadı.inşallah olur artık
canım aslında özel birşey yapmadık..bu ay bazı sıkıntılar vardı ve bebek fikri çok aklımda yoktu..ovulasyon testi yaptım ve fireler oolsada gün aşırı beraberlik oldu..bir de arkadaş ordudan fındık göndermişti akşamları kırıp onu yiyorduk varsa bir etkisi :) rabbim inşallah size de nasip eder..birçok doktora gitmiştim hep sebeb yok dendi..artık diyordum keşke sebeb olsada ne yapacağımızı bilsek ama tabi ki dr en iyisi sebebsiz infertilite olması diyorlardı..1 defa gebelik oluşunca daha sonrası kolay oluyor demişlerdi..ama bu kadar bekledikten sonra inanamamıştım..ağustosta tüp bebek yaptık..ekimde kürtaj oldum ve 3 kez adet oldum ve doğal yolla gebe kaldım..ki ben kürtajdan sonra kontrol için bile dr a gitmeye hazır değildim..hep tevekkül edip rabbimden istedim ve dualarımız kabul oldu çok şükür..inşallah sizler içinde dua edicem..hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsiz bende sebepsiz infertile eşim ve bende sorun yok diyorlar doktorlar aşılama önerdiler 14 aydır bekliyoruz bende yaza kadar daha beklicem tüp bebek yaptırma imkanım yok inşallah bize de nasip olur bir tedavi varmıydı kullandığın belirtilerinden bahseder misin biraz ne zaman başladı belirtilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?