Geç döllenme olabilir bence bi kaç gün sonra testi tekrarlayınMerhaba arkadaşlar ben 11 martta adet oldum klomen kullandım 25 martta pembe kanamam oldu 2 gün sürdü ve ardından kahverengi siyah kanamam oldu Nisan 8 de gebelik testi yaptım silik çizgi vardı ilk yaptığımda git gide koyulaştı hastaneye gittim doktorum rahim kalınlığın çok iyi gebe olabilirsin kan testi yapalım dedi yaptık kan testi negatif silik çizgi var 10 gün bekleyelim dedi kasıklarımda batma var koku hassasiyetim var sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
0.100 doktor bi 10 gün bekleyelim dedi de kafam çok karıştı idrarda çoktan kanda da çıkmamalımıydı
Benimde idrar testi pozitif kan negatif geldi adetten 7 8 gun once kahverengi lekelenme geldi ertesi sabah idrar testi pozitifti kan verdim negatif cikti su an adetime 3 4 gun var acaba gec döllenme mi ?0.100 doktor bi 10 gün bekleyelim dedi de kafam çok karıştı idrarda çoktan kanda da çıkmamalımıydı
Evet evet. Var çizgi. Hayırlı olsunKızlar merhaba, benim testime de bakabilir misiniz lütfenBu ay 8i yumurtlama günümdü. Hem önceki günü hem de çatlama gününü değerlendirdik. Geçen hafta bir seferlik sarı gibi bir akıntım oldu ama yaklaşık bir buçuk haftadır regl olacakmışım gibi ağrılarım var özellikle Son dört gündür baya arttı ( bel ağrısı özellikle). Dün regl olmam gerekiyordu ama yok. Yanlış umutlara da kapılmak istemiyorum ama çok hafif bir çizgi gördüm gibi bugün. Batmalar da var az çok. Bana da yorum yapar mısınız lütfen?
Ay yarın inşallah daha belirgin görünür, çok teşekkürler yorumun içinEvet evet. Var çizgi. Hayırlı olsun
Benim de çok silikti çizgim. Dün yok gibiydi. Bugün biraz daha belirgin çok şükürAy yarın inşallah daha belirgin görünür, çok teşekkürler yorumun içinNormalde 12 gün sonra çıkması gerekiyormuş sanırım, hala çıkmıyor diye boşuna ümitlendim diyordum ama inşallah net çizgiyi görürüz Tekrar teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım hamilesin 2-3 gün sonra kan verEki Görüntüle 3237440
kızlar banada bakarmısınız bat yarın
Yaa inanamıyorumHayırlı olsun canım hamilesin 2-3 gün sonra kan ver
Amin canım, kanı hemen verirsen düsük cikar bi daha beta takibi gerekir o yuzden az bekle öyle ver kanı stres olmazsın boşuna :) sonuca görede keseye gidersin insallahYaa inanamıyorumAllah isteyen herkese nasip etsin bi türlü inanamıyorum
İnşallah canımm yarın kan vereceğim yarın bat günüm çünkü umarım güzel haberlerle gelirimAmin canım, kanı hemen verirsen düsük cikar bi daha beta takibi gerekir o yuzden az bekle öyle ver kanı stres olmazsın boşuna :) sonuca görede keseye gidersin insallah
Bekliyoruz bakalımİnşallah canımm yarın kan vereceğim yarın bat günüm çünkü umarım güzel haberlerle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?