Silik gebelik testi

123B4

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
7
1
6
26
Merhaba arkadaşlar ben 11 martta adet oldum klomen kullandım 25 martta pembe kanamam oldu 2 gün sürdü ve ardından kahverengi siyah kanamam oldu Nisan 8 de gebelik testi yaptım silik çizgi vardı ilk yaptığımda git gide koyulaştı hastaneye gittim doktorum rahim kalınlığın çok iyi gebe olabilirsin kan testi yapalım dedi yaptık kan testi negatif silik çizgi var 10 gün bekleyelim dedi kasıklarımda batma var koku hassasiyetim var sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 35D0D412-03D0-45A1-9BFC-38B081576131.webp
    17 KB · Görüntüleme: 147
  • 29119F30-C5FF-4FC9-905C-C38316DF0077.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 146
Geç döllenme olabilir bence bi kaç gün sonra testi tekrarlayın
Bide beta kaç çıkmıştı acaba ??

0.100 doktor bi 10 gün bekleyelim dedi de kafam çok karıştı idrarda çoktan kanda da çıkmamalımıydı

Merhaba benim 0.100 sonucumda böyle cıktı yükseliyormu ben de test yaptım silik cıktı birdaha test yaptım 2 cizgi gördüm ama beta hcgde hiç birşey cıkmadı

Daha testi tekrarlamadım tekrarlayınca haber veririm sizinki ne çıktı

Merhaba arkadaşlar benim adetime 4 gün varken silik çıktı test de 1 gün sonra tekrar yaptım bu sefer tek çizgi çıktı benimle aynı durumu yaşayıp sonra pozitif gören varmı acaba yumurtlama zamanimda 1 gün arayla korumasız ilişki oldu inşallah vardır Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

0.100 doktor bi 10 gün bekleyelim dedi de kafam çok karıştı idrarda çoktan kanda da çıkmamalımıydı
Benimde idrar testi pozitif kan negatif geldi adetten 7 8 gun once kahverengi lekelenme geldi ertesi sabah idrar testi pozitifti kan verdim negatif cikti su an adetime 3 4 gun var acaba gec döllenme mi ?

Önce kana sonra idrara gecer hormon canım catlatma ignesi olmus muydun

Kızlar merhaba, benim testime de bakabilir misiniz lütfen Bu ay 8i yumurtlama günümdü. Hem önceki günü hem de çatlama gününü değerlendirdik. Geçen hafta bir seferlik sarı gibi bir akıntım oldu ama yaklaşık bir buçuk haftadır regl olacakmışım gibi ağrılarım var özellikle Son dört gündür baya arttı ( bel ağrısı özellikle). Dün regl olmam gerekiyordu ama yok. Yanlış umutlara da kapılmak istemiyorum ama çok hafif bir çizgi gördüm gibi bugün. Batmalar da var az çok. Bana da yorum yapar mısınız lütfen?

Eklentiler

• 98258AE2-68F3-4ABD-843C-8EEB163A578D.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 112
  • 300C827D-D525-4760-B79D-AEF607F88A68.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 100
  • 427D08E4-FC61-4473-8285-27AD09F67497.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 108
Evet evet. Var çizgi. Hayırlı olsun

Evet evet. Var çizgi. Hayırlı olsun
Ay yarın inşallah daha belirgin görünür, çok teşekkürler yorumun için Normalde 12 gün sonra çıkması gerekiyormuş sanırım, hala çıkmıyor diye boşuna ümitlendim diyordum ama inşallah net çizgiyi görürüz Tekrar teşekkür ederim

Benim de çok silikti çizgim. Dün yok gibiydi. Bugün biraz daha belirgin çok şükür kucağımıza alırız inşallah ikimiz de

kızlar banada bakarmısınız bat yarın

Yaa inanamıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin bi türlü inanamıyorum
Amin canım, kanı hemen verirsen düsük cikar bi daha beta takibi gerekir o yuzden az bekle öyle ver kanı stres olmazsın boşuna :) sonuca görede keseye gidersin insallah

Amin canım, kanı hemen verirsen düsük cikar bi daha beta takibi gerekir o yuzden az bekle öyle ver kanı stres olmazsın boşuna :) sonuca görede keseye gidersin insallah
İnşallah canımm yarın kan vereceğim yarın bat günüm çünkü umarım güzel haberlerle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…