Ben kan verdim. 109 çıktı. İnşallah sağlıkla ilerlerAy yarın inşallah daha belirgin görünür, çok teşekkürler yorumun içinNormalde 12 gün sonra çıkması gerekiyormuş sanırım, hala çıkmıyor diye boşuna ümitlendim diyordum ama inşallah net çizgiyi görürüz Tekrar teşekkür ederim
Çok sevindim, hayırlı olsunBen kan verdim. 109 çıktı. İnşallah sağlıkla ilerler
Amin inşallah. Darısı tüm isteyenlereÇok sevindim, hayırlı olsunİnşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Var. Hayırlı olsun inşallahBata 5 gun var
10 dk sonra gordum cizgiyi var midir sizce?
Kan testi vereyim de emin olayımm çok teşekkür ederimVar. Hayırlı olsun inşallah
Verdiniz mi kanKan testi vereyim de emin olayımm çok teşekkür ederim
Maalesef vaktim olmadı gidemedim.Verdiniz mi kan
Anladım. Hayırlı haberlere inşallahMaalesef vaktim olmadı gidemedim.
Tekrar test yaptım aynı silik çizgi devam ediyor. Reglim geçsin öyle gideyim diye düşünüyorum
Var gibi duruyor. İsterseniz hemen kan vermeyin şöyle adetiniz 5 gün felan geçsin.. çünkü sizin şuan çok erken çok silik beta biraz yükselsin. Düşük beta stres yaptırıyor.Arkadaşlar benim testime de bakabilir misiniz sabah ilk idrarla idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.Regle 2, günüm var..
Var gibi duruyor. İsterseniz hemen kan vermeyin şöyle adetiniz 5 gün felan geçsin.. çünkü sizin şuan çok erken çok silik beta biraz yükselsin. Düşük beta stres yaptırıyor
Sonuc ne çıktıİnşallah canımm yarın kan vereceğim yarın bat günüm çünkü umarım güzel haberlerle gelirim
4+5 hamileyim canım üç gün önce kan verdim 2131 çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSonuc ne çıktı
Ne güzel masAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insAllah4+5 hamileyim canım üç gün önce kan verdim 2131 çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ne güzel masAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insAllah
Hayırlı olsun belirgin çıkmış benim adet günümde aynı böyleydi beta 68.8 çıkmıştı ❤Eki Görüntüle 3237440
kızlar banada bakarmısınız bat yarın
Teşekkür ederim canım benim sanada hayırlı olsun Sağ salim kucağına al inşallahHayırlı olsun belirgin çıkmış benim adet günümde aynı böyleydi beta 68.8 çıkmıştı ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?