En iyi testler onlar mı yani eşim ne verirlerse onu alıp geliyor malum hep negatif çıktığı için dikkate almadık şimdi silik çıkınca doğrumu acaba diye tereddutleniyoruzKesinlikle kuruma çizgisi veriyor bu testler bence ya kan ver yada predictor early al
Bence var ben çizgiyu goruyrrumEn iyi testler onlar mı yani eşim ne verirlerse onu alıp geliyor malum hep negatif çıktığı için dikkate almadık şimdi silik çıkınca doğrumu acaba diye tereddutleniyoruz
Var gibi evet ama insAllah test doğrudur o markayı baya kotulemisler yanlış çıkıyor diyeBence var ben çizgiyu goruyrrum
Canım 5 dk içinde çıkıyorsa kesin var marka ile bazen alakası olmuyorVar gibi evet ama insAllah test doğrudur o markayı baya kotulemisler yanlış çıkıyor diye
Ay insAllah ya ağzından bal damliyor valla şimdi eşim bir tane daha test alicak oda aynı şekil olursa gidicem hastaneyeCanım 5 dk içinde çıkıyorsa kesin var marka ile bazen alakası olmuyor
Kuruma çizgisi bile cikaran ilk 5 veya 10 dk da çıkarmazVar gibi evet ama insAllah test doğrudur o markayı baya kotulemisler yanlış çıkıyor diye
Biide ben hamileyim içime doğdu bence sen hamilesinAy insAllah ya ağzından bal damliyor valla şimdi eşim bir tane daha test alicak oda aynı şekil olursa gidicem hastaneye
Yaa canimsin Allah'ım bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin rabbimBiide ben hamileyim içime doğdu bence sen hamilesin
Amin inşallah senin de pozutf olur sağlıkla kucağına alırsın inşallahYaa canimsin Allah'ım bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin rabbim
Canım ben görüyorumEki Görüntüle 3596240 Merhabalar ben bu gün toplam 3 tane test yaptım.2 si silik bir şekilde ama baya görünürdü.Bu ise en son yaptığım test neden böyle olmuş olabilir ve adetim biteli yaklaşık 10 gün oluyor.Siz bu testte gebelik görüyor musunuz.Yardımcı olursanız sevinirim
İlk 5 dk da çıktıysa pozitif ama çok erken çıkması tereddüte düştüm adete yakın erken gebelik testi yapsanız daha net soonuc çıkar
Aynen beklicem bende diğerlerinde 1 hafta kala öğrendim cuma tekrar test yapacağımİlk 5 dk da çıktıysa pozitif ama çok erken çıkması tereddüte düştüm adete yakın erken gebelik testi yapsanız daha net soonuc çıkar
Birde kasertAynen beklicem bende diğerlerinde 1 hafta kala öğrendim cuma tekrar test yapacağım
Hamile misinEki Görüntüle 3596240 Merhabalar ben bu gün toplam 3 tane test yaptım.2 si silik bir şekilde ama baya görünürdü.Bu ise en son yaptığım test neden böyle olmuş olabilir ve adetim biteli yaklaşık 10 gün oluyor.Siz bu testte gebelik görüyor musunuz.Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?