• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• IMG_8646.webp
    IMG_8646.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 52
N nurbrn çiçeğim bu da bu akşam bi bakar mısınız 🙈 dpo 11. Gün

Eklentiler

• IMG_8710.webp
    IMG_8710.webp
    124,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8705.webp
    IMG_8705.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8706.webp
    IMG_8706.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_8709.webp
    IMG_8709.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_8701.webp
    IMG_8701.webp
    104,3 KB · Görüntüleme: 32
Ya şey sorcam ben kuzum regl kısa sürerse yumurtlama erken mi olur geçen ay iki gün sürmüştü regl takvime göre bu ayın 10 unda ovilasyon gözüküyor ama bana göre 8 indeydi çünkü o gün yumurtlama akıntısı geldi
Akıntıdan hiç bir zaman anlayamadım aşkım değerlendirdin mi 8’i ?

Akıntıdan hiç bir zaman anlayamadım aşkım değerlendirdin mi 8’i ?
Değerlendirim kuzum. Yapışkan bir akıntı geliyor ondan anlıyorum önceden bende anlamıyordum takip edince anlamaya başladım 🤣 ovülasyon testi alacaktım doktor önermiyor düzenli gün aşırı ilişki varsa zaten gerek yok stres yaparsın diyo

Sakin ol biliyorum testler daha çok strese sokuyor biraz ara ver bence öyle tekrarla regl ne zaman
5 gün kaldı işte ama adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyo arada. Batma ve yanma var rahim çevremde. Baloncuk patlıyormuş gibi oluyor içimde kasıklarımda. Ben anlamadım valla bişey. Yapacam bu gece de yapacam test. Yarın sabahta.

5 gün kaldı işte ama adet olacakmışım gibi ağrı gelip gidiyo arada. Batma ve yanma var rahim çevremde. Baloncuk patlıyormuş gibi oluyor içimde kasıklarımda. Ben anlamadım valla bişey. Yapacam bu gece de yapacam test. Yarın sabahta.
O bende de oluyor batma arada ağrı giriyor belime kasıklarıma bide benim reglime 10 gün var daha 🤣 yanma nasıl yani enfeksiyon mu var ki

Back
X