• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Silik gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah Allah🤣 ya şey diycem ben geçen ay predictor yapmıştım üç çizgi çıktı bozuk dem test
3 çizgi nasıl yaa shshsh net belirgin olan vula life diğerleri predictor early regle 4-5 gün kaldı yorumları alalım shshsh

Eklentiler

• a8d106dd-7af3-4c2f-a35f-d43bd98485ac.webp
    a8d106dd-7af3-4c2f-a35f-d43bd98485ac.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_8744.webp
    IMG_8744.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_8736.webp
    IMG_8736.webp
    16 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_8733.webp
    IMG_8733.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8734.webp
    IMG_8734.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_8738.webp
    IMG_8738.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8739.webp
    IMG_8739.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz ilk defa yaşıyorum bunu . 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle,6 Eylül de başladı adetim 5 gün sürdü adetim. Ve dün ilişkiye girdiğimizde korunmasız oldu . Bugünde adet sancısı gibi hafif bir ağrı ama idrarda yanma yok şeffaf bir sıvı geliyor. Ve göğüsum de batma gibi bir ağrı var .Ve ben bunu ilk defa yaşıyorum. Sizce sebebi nedir veya bu durumu yaşayan varmı .

Arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz ilk defa yaşıyorum bunu . 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum eşimle,6 Eylül de başladı adetim 5 gün sürdü adetim. Ve dün ilişkiye girdiğimizde korunmasız oldu . Bugünde adet sancısı gibi hafif bir ağrı ama idrarda yanma yok şeffaf bir sıvı geliyor. Ve göğüsum de batma gibi bir ağrı var .Ve ben bunu ilk defa yaşıyorum. Sizce sebebi nedir veya bu durumu yaşayan varmı .
Ovülasyon zamanıdır yumurta çatlamış olabilir

Ya anlayamıyorum kuzuuu beynim bana oyun mu oynuyo diyorum ya. Eğer bebek yoksa benim bu hallerim neden ?
Çok istediğinden oluyor canım erken başlıyorsun testlere stres yapıyorsun doktorumda bana stresten olmaz zaten dedi bi dönem bende çok stres yaptım ağlıyordum. İdrar testleride çok güvenilir değil her markayı denedim geçen ay da pozitifler gördüm silikler kan negatif çıkınca bu ay karar verdim yapmıycam almadımda test önceden bana iyi geldiğini düşünüyordum ama yoruyormuş beni onu anladım 14 aydır düşünüyoruz bizde

Çok istediğinden oluyor canım erken başlıyorsun testlere stres yapıyorsun doktorumda bana stresten olmaz zaten dedi bi dönem bende çok stres yaptım ağlıyordum. İdrar testleride çok güvenilir değil her markayı denedim geçen ay da pozitifler gördüm silikler kan negatif çıkınca bu ay karar verdim yapmıycam almadımda test önceden bana iyi geldiğini düşünüyordum ama yoruyormuş beni onu anladım 14 aydır düşünüyoruz bizde
haklısın sanırım 🥹🥹🥹

haklısın sanırım 🥹🥹🥹
Kendini strese sokmamaya çalış testleri biraz daha geç yap varsa zaten şuan çıkmayadabilir her ihtimal var önemli olan senin stresten uzak durman. Gizli gizli gider test alırm eşime ayrı aldırır stok yapardm resmen ama hiç birine gerek yokmuş meğer gecikince kan vericez çok basit aslında kendimizi yıpratıyoruz. Bu ay regl olursam 3. Güni çağırdı doktor yumurta takibine başlıycaz

Kendini strese sokmamaya çalış testleri biraz daha geç yap varsa zaten şuan çıkmayadabilir her ihtimal var önemli olan senin stresten uzak durman. Gizli gizli gider test alırm eşime ayrı aldırır stok yapardm resmen ama hiç birine gerek yokmuş meğer gecikince kan vericez çok basit aslında kendimizi yıpratıyoruz. Bu ay regl olursam 3. Güni çağırdı doktor yumurta takibine başlıycaz
Hadi bakalım hayırlı olsun bebeğim.

Daha önce yasamaadim ilk defa bu şekilde hissedince garip oldum biraz
Yani insan bilmeyince ister istemez tuhaf hissediyor ne oldu falan diye ama evlenince bende de olmayan şeyler oldu 🤣 senin gibi olmuştum bende doktor yumurtlama döneminde olur demişti

Kizlar benimde regle 2 gün az önce dayanamadım test yaptım böyle cikti foto tam görünmüyor ama ben çıplak çizgiyi görebiliyorum ama kasık ve bel ağrısı çok var bugün bide göğüslerim çok ağrıyor sızlama gibi

Eklentiler

• IMG_20250916_174527.webp
    IMG_20250916_174527.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20250916_174313.webp
    IMG_20250916_174313.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20250916_174255.webp
    IMG_20250916_174255.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20250916_173911.webp
    IMG_20250916_173911.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar benimde regle 2 gün az önce dayanamadım test yaptım böyle cikti foto tam görünmüyor ama ben çıplak çizgiyi görebiliyorum ama kasık ve bel ağrısı çok var bugün bide göğüslerim çok ağrıyor sızlama gibi
Awox mu abla test bende görüyorum

Back
X