Gebelikle regl belirtisi aynı zaten abla bugün benimde karnım belim ağrıyor hafiften bide leke geldi gündüz bidaha bişey yok. Kaç gün kaldı reglineEvet ablam awox ama adet olacakmisim gibi sancı var özellikle belim kopuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikle regl belirtisi aynı zaten abla bugün benimde karnım belim ağrıyor hafiften bide leke geldi gündüz bidaha bişey yok. Kaç gün kaldı reglineEvet ablam awox ama adet olacakmisim gibi sancı var özellikle belim kopuyor
Hadi güzel haberler verirsin inşa ablaArtimedlede yaptım oda silik cikti ama ona guvenmedigim için awox la yaptım sabah ilk idrarlada yapacam onu 2 saat önce yaptım öyle cikti
İnşallah canm bakalım hayırlisi İnşallah sende vardirHadi güzel haberler verirsin inşa abla
İnce bir çizgi var kuzum bunda
İnşallah ablaİnşallah canm bakalım hayırlisi İnşallah sende vardir
Dimiii sankiİnce bir çizgi var kuzum bunda
Şimdide sağ kasıkta arada gelen ağrı batma gibi ve beyaz bir sıvısı bişeyler gelmeye başladı .Yani insan bilmeyince ister istemez tuhaf hissediyor ne oldu falan diye ama evlenince bende de olmayan şeyler oldusenin gibi olmuştum bende doktor yumurtlama döneminde olur demişti
O adet gibi olan hafif sancı arada geliyor .Şimdide sağ kasıkta arada gelen ağrı batma gibi ve beyaz bir sıvısı bişeyler gelmeye başladı .
Çok az kalmış aşko inşallah güzel haberler verirsinDimiii sanki20 eylül bat bu kadar silik çıkması normal mi ya
![]()
Erkense silik çıkar ablaKoyulasmasi gerekmezmiydi gene kimyasal mı acaba yada bu internetten aldığımız testler hep böylemi yada adet gecmedigi icinmi silik cikiyot
Hayırlısı abla. Dün leke geldi benden karnım belim de hafif ağrılar vardı. Bu sabah daha çok ağrı var ben napcam şuan hastaneye gitmeli miyim beklemeli miyim bi kaç gün daha regle 7 gün varYarın olmam gerek işte ablam bakalım hayırlısı artik
Test için çok erken abla bir hafta var daha. Hastaneye gittim doktor kistten de ara kanamalar olabilir dedi kan falan aldı öğlen sonu tekrar çağırdı. Beta 0.7 çıkmış negatif yaniTest yaptinmi canm bekle bakalım devamı gelecekmi