foto at canımMrb. polikistik over li birisi olarak sizinle derdimi paylaşmak istiyorum. 7 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama sonuç hep hüsran. Aslinda adrtim duzene girmişti. AMA bu ay adetim 5 gün gecikti. İdrar testi yaptım silik çıktı hamile miyimdir acaba bazı sayfalar test sorunlu olabilir tekrar yapmanız gerekiyor diyo sizce ne olabilir yardimci olur musunuz
Hani foto canım
Amin Amin inşallah yarın ilk isim kan vermek zaten Allahım herkesin gonlune göre versinİkinci çizgi görünüyo canım bence bi kan testi yaptir.. inşaallah vardır Rabbim gonlune göre versin
Amin canım... dua etAmin Amin inşallah yarın ilk isim kan vermek zaten Allahım herkesin gonlune göre versin
hayırlı olsun canım. buraya da yaz kan testi sonucunuAmin Amin inşallah yarın ilk isim kan vermek zaten Allahım herkesin gonlune göre versin
Inşallah canimlar haber vericem kan verdim sonucu yarın alabilir mişim eşime süpriz yapmak istiyorum da en yakın sağlık ocağında yaptırmak zorunda kaldım bi gün sarktı o yüzden hayırlısı Allahım isteyen herkese bi de bana da versin insallah
Kızlar benim testime de bi bakın, hamile miyim acaba
Bencede hamilesin yeni oldugu zamanlarda boyle cikiyoMrb. polikistik over li birisi olarak sizinle derdimi paylaşmak istiyorum. 7 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama sonuç hep hüsran. Aslinda adrtim duzene girmişti. AMA bu ay adetim 5 gün gecikti. İdrar testi yaptım silik çıktı hamile miyimdir acaba bazı sayfalar test sorunlu olabilir tekrar yapmanız gerekiyor diyo sizce ne olabilir yardimci olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?