Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 gun varsa bu daha yumurtlama bıle olmamıs olmasını gerektırır. ?Merhaba kızlar benim reglime 19 gün var fakat 2 günde 5 tane erken gebelik testi yaptım fakat silik hayalet çizgi çıkıyor hamile olma ihtimalim var mı
Evet benimde aklıma bu takıldı açıkcası nasıl olurda hepsi silik çizgi çıkar19 gun varsa bu daha yumurtlama bıle olmamıs olmasını gerektırır. ?
28/7regl döngünüz nedir kaç gün reglniz sürüyor
Ben gördüm sonuç ne oldu acababu şekilde hepsi hayalet çizgi var bilmiyorum belli olıyor mu
Nolur sunada bır bakarmısınızBen gördüm sonuç ne oldu acaba
Cevap vercek yokmu arkadaşlar sabahtan berı strees yaşıyorum varmı yokmu anlayamadımNolur sunada bır bakarmısınız
Çok silik bir çizgi var gibi bence testi tekrarlaCevap vercek yokmu arkadaşlar sabahtan berı strees yaşıyorum varmı yokmu anlayamadım![]()
7 test almıstım sonuncusu buydu cokda korkuyorum laboquıck erken gebelık yaptım onda bısey cıkmadı ama onunda yorumları kötüymüş hcg yuksek olanları bile negatıf göstermişÇok silik bir çizgi var gibi bence testi tekrarla
Kuruma çizgisi de olabilir o kadar silikki tekrarlamazsan yada kan vermezsen anlayamazsn adetin gectimi7 test almıstım sonuncusu buydu cokda korkuyorum laboquıck erken gebelık yaptım onda bısey cıkmadı ama onunda yorumları kötüymüş hcg yuksek olanları bile negatıf göstermiş